24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Hiber anyar antara Pulo Toronto sareng Ottawa dina Air Canada ayeuna

Hiber anyar antara Pulo Toronto sareng Ottawa dina Air Canada ayeuna
Hiber anyar antara Pulo Toronto sareng Ottawa dina Air Canada ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Rute anyar ieu dirancang pikeun nyumponan paménta konsumén di pasar anu sering diumbara ieu, kalayan komponén perjalanan bisnis anu ageung, sareng ngalengkepan jasa bandara Air Canada anu nembé dilanjutkeun di Bandara Montreal-Toronto Island.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rute New Air Canada pikeun ngalengkepan jasa anu aya di Montreal ti Bandara Billy Bishop.
  • Rute bakal dimimitian ku opat perjalanan balik unggal dinten, ningkat dugi ka dalapan perjalanan balik unggal dinten dimimitian dina usum panas 2022.
  • Air Canada ayeuna ngoperasikeun lima penerbangan pulang pergi unggal dinten antara Pulau Toronto sareng Montreal. 

Air Canada dinten ngumumkeun yén éta bakal ngajalankeun jasa anyar antara Bandara Billy Bishop Toronto City sareng Ottawa dimimitian 31 Oktober 2021. Rute bakal dimimitian ku opat perjalanan balik unggal dinten, ningkat dugi ka dalapan perjalanan balik unggal dinten dimimitian dina usum panas 2022.

"Hawa KanadaLadenan énggal ti Pulo Toronto ka Ottawa bakal ngahubungkeun ibukota Kanada sacara langsung sareng pusat pusat bisnis terkemuka di nagara éta. Rute anyar ieu dirancang pikeun nyumponan paménta konsumén di pasar anu sering diumbara ieu, kalayan komponén perjalanan bisnis anu ageung, sareng ngalengkepan jasa bandara Montreal-Toronto Island anu nembé dilanjutkeun. Mangrupikeun conto salajengna kumaha Air Canada ngawangun deui jaringan na, kalebet ku nambihan rute sareng tujuan anu anyar dina tékad urang pikeun muncul tina pandemi maskapai anu langkung kuat, "saur Mark Galardo, Wakil Présidén Senior, Perencanaan Jaringan sareng Manajemén Penghasilan di Air Kanada.

Hawa Kanada ayeuna ngoperasikeun lima penerbangan deui unggal dinten antara Pulau Toronto sareng Montreal. Jadwal pikeun layanan di Pulo Toronto-Ottawa anyar dimimitian 31 Oktober 2021 nyaéta:

naek kapal udaraMunculKadieuPoé Operasi
AC 8950Pulo Toronto jam 07:00Ottawa jam 07:59     unggal poe
AC 8954Pulo Toronto jam 08:35Ottawa jam 09:34     unggal poe
AC 8960Pulo Toronto jam 17:00Ottawa jam 17:59     unggal poe
AC 8962Pulo Toronto jam 18:00Ottawa jam 18:59     unggal poe
AC 8953Ottawa jam 07:00Pulo Toronto jam 08:04     unggal poe
AC 8955Ottawa jam 08:30Pulo Toronto jam 09:34     unggal poe
AC 8961Ottawa jam 16:25Pulo Toronto jam 17:29     unggal poe
AC 8963Ottawa jam 18:30Pulo Toronto jam 19:34     unggal poe

Jasa éta bakal dioperasikeun ku Air Canada Express Jazz kalayan a De Havilland Dash 8-400 nampilkeun camilan sareng inuman gratis. Jadwal komérsial Air Canada tiasa diluyukeun sakumaha diperyogikeun dumasar kana lintasan COVID-19 sareng larangan pamaréntah.

Hawa Kanada ogé nawiskeun palanggan na jasa beus shuttle gratis antara kota sareng Bandara Kota Toronto. Antar-jemput nyandak palancong ka sareng ti lawang kulon The Fairmont Royal York Hotel, tempatna di juru jalan Front sareng York, langsung di peuntas Union Station.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment