24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hawaiian Airlines ngalih ka Terminal Internasional Tom Bradley di LAX

Hawaiian Airlines ngalih ka Terminal Internasional Tom Bradley di LAX
Hawaiian Airlines ngalih ka Terminal Internasional Tom Bradley di LAX
Ditulis ku Harry Johnson

Tamu anu angkat ka Hawaii ti LAX kedah nyéépkeun sakitar 15 menit kanggo transit ti konter check-in lantai tilu di jero Terminal Internasional Tom Bradley ka Gerbang Kulon na liwat jalan tol bawah tanah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tanggal 12 Oktober, Hawaiian Airlines ngalih ti Terminal 5 sareng ngamimitian ngabagéakeun para wisatawan di Terminal B di Bandara Internasional Los Angeles.
  • Tamu Hawaiian Airlines anu iinditan ka sareng ti Hawaii ngalangkungan LAX bakal nampi fasilitas anu modéren sareng nyaman.
  • Hawaii nawiskeun genep gelut unggal dinten antara LAX sareng Kapulauan Hawaii, kalebet layanan tilu kali-harian ka Honolulu, sareng layanan sakali-dinten ka Kahului di Maui, Kona di Pulo Hawaii, sareng Lihue di Kauai.

Hawaiian Airlines bakal ngagaduhan bumi anyar di Bandara Internasional Los Angeles (LAX) mimiti Salasa, 12 Oktober, nalika éta ngalih ti Terminal 5 sareng mimiti ngabagéakeun wisatawan di Terminal B, anu ogé dikenal salaku Terminal Internasional Tom Bradley.

Tamu Hawaii anu iinditan ka sareng ti Hawaii ngalangkungan LAX bakal ngaraosan fasilitas modéren sareng nyaman anu nampilkeun langkung seueur fasilitas, pilihan makan sareng balanja anu diperluas sareng daérah gerbang anu lega.

Hawai Airlines nawarkeun genep gelut poean antara Langgah sareng Kapulauan Hawaii, kalebet jasa tilu kali sehari ka Honolulu, sareng layanan sakali-dinten ka Kahului di Maui, Kona di Pulo Hawaii, sareng Lihue di Kauai.

"Kami ngahargaan dukungan ti Bandara Internasional Los Angeles dina relokasi kami ka Terminal B, anu bakal nyayogikeun tamu anu langkung saé pikeun pangalaman naha aranjeunna ngamimitian pakansi Hawaii atanapi balik ka bumi," saur Jeff Helfrick, wakil presiden operasi bandara di Hawai Airlines.

"Nalika Hawaiian Airlines ngalih ka bumi énggalna di West Gates di Terminal Internasional Tom Bradley, panumpang bakal ngaraos salah sahiji fasilitas bandara anu paling modéren sareng maju téknologi di dunya," saur Justin Erbacci, CEO Bandara Internasional Los Angeles. "Langgah janten tujuan daratan Amérika Serikat munggaran di Hawaiian Airlines langkung ti 35 taun ka pengker, sareng kami ngarepkeun neraskeun hubungan panjang urang nyambungkeun Hawaii sareng Southern California. ”

Sémah angkat ka Hawaii ti Langgah kedah sisihkan sakitar 15 menit kanggo transit ti konter check-in lantai tilu di jero Terminal Internasional Tom Bradley ka Gerbang Kulon na liwat jalan tol bawah tanah. Tamu urang Hawaii anu sumping di LAX ti Hawaii bakalan nyandak kantong anu tos dipariksa di klaim bagasi lantai kahiji. Wisatawan ogé tiasa nyambung antara Gerbang Kulon sareng Terminal 4-8 ngalangkungan koridor steril tanpa kedah mupus kaamanan tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment