24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

India mungkas sadaya larangan perjalanan, muka deui wates ti 15 Oktober

India mungkas sadaya larangan perjalanan, muka deui wates ti 15 Oktober
India mungkas sadaya larangan perjalanan, muka deui wates ti 15 Oktober
Ditulis ku Harry Johnson

Pejabat Kementerian Dalam Negeri parantos mutuskeun pikeun ngamimitian masihan Visa Wisata Wisata anu seger pikeun urang asing anu datang ka India ngalangkungan penerbangan piagam anu diberlakukeun ti tanggal 15 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • India ngenalkeun lockdown ketat sareng visa dieureunkeun pikeun urang asing kusabab ancaman anu dilakukeun ku pandemi COVID-19 dina Maret 2020.
  • Pembukaan deui datang nalika India nyiar rebound ékonomi na saatos gelombang parah COVID-19 tadi di 2021.
  • Pejabat India ngupayakeun nguatkeun ékonomi ku ngabantosan ngawangun deui pariwisata, anu mangrupikeun sektor anu penting pikeun ékonomi nagara.

Dina Maret taun 2020, Perdana Menteri India Narendra Modi netepkeun penguncian anu parah sareng mayar sadaya visa lebet pikeun tamu asing kusabab ancaman parah anu ditepikeun ku pandemi virus corona, sacara efektif nutup wates nagara ka turis internasional.

Dinten ayeuna, pejabat pamaréntah India ngumumkeun yén pamaréntah bakal muka deui wates ka wisatawan asing mimitian ti 15 Oktober, tungtungna ngeureunkeun larangan anu parantos langkung ti sataun.

India's Kamentrian Dalam ngarilis pernyataan dinten Kemis, ngumumkeun yén pejabat pamaréntah parantos "mutuskeun badé masihan Visa Pariwisata seger pikeun urang asing anu datang ka India ngalangkungan penerbangan piagam anu diberlakukeun ti tanggal 15 Oktober 2021."

Wates muka deui asalna salaku India ngusahakeun pulih perekonomianana saatos gelombang parah COVID-19 tadi di 2021 anu nyababkeun sakitar 400,000 kasus inféksi sareng 4,000 maotna per dinten, rumah sakit anu rongkah sareng maksa tindakan anu ketat kedah dilakukeun dina upaya nyegah panyebaran virus dina kontrol .

Kalayan langkung ti 250 juta urang India ayeuna janten dua kali sareng kasus-kasus anu murag dugi ka 20,000 per dinten, pejabat parantos ngupayakeun nguatkeun ékonomi ku ngabantosan ngawangun deui pariwisata, anu mangrupikeun sektor anu penting pikeun ékonomi India.

Pangaruh tina larangan parantos nyata lumpuh IndiaIndustri perjalanan, ngahasilkeun kirang ti 3 juta pangunjung dina taun 2020, anu turunna 75% ti taun saméméhna, numutkeun statistik pamaréntah.

Sanaos kitu, sanaos ngadorong para turis balik ka India, pamaréntahan nagara éta jelas yén sadaya pangunjung bakal diarepkeun nuturkeun protokol kaamanan COVID-19 anu ketat salami kunjungan aranjeunna. Éta henteu acan écés sanaos naon sarat anu khusus anu bakal dipiharep ku para pengunjung sateuacan angkat ka nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment