Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik

Ketimpangan Vaksin Tiasa ngahambat Pamulihan Global Anyar

Otomatis Ngiringan
Menteri Pariwisata Jamaika nyungkeun kaadilan vaksin global
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett parantos negeskeun yén paningkatan aksés global kana vaksin COVID-19 mangrupikeun konci pikeun wisata anu lega sareng resurgensi ékonomi global. Ieu, nalika anjeunna nyesahan pangaruh négatip kateupastian vaksin, anu cenah tiasa ngahambat pamulihan global.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Vaksinasi global anu adil henteu ngan ukur penting moral tapi ogé ngandung rasa ékonomi jangka panjang.
  2. Kateusaruaan vaksin tetep aya dimana bahkan langkung ti 6 milyar dosis vaksin anu disebarkeun di sakumna dunya, seuseueurna di nagara-nagara berpenghasilan tinggi.
  3. Nagara-nagara paling miskin ngagaduhan kirang ti 1% pendudukna divaksinasi.

"Moal aya pamulihan anu jembar tanpa tungtung krisis kaséhatan. Akses kana vaksin mangrupakeun konci pikeun duanana. Duka tah, dina tahap ieu dina pandemi, kateusaruaan vaksin tetep aya dimana bahkan langkung ti 6 milyar dosis vaksin disebarkeun, seuseueurna di nagara-nagara berpenghasilan tinggi padahal nagara-nagara paling miskin gaduh kirang ti 1% pendudukna divaksinasi. Kami satuju yén vaksinasi global anu adil henteu ngan ukur penting tina moral tapi ogé aya rasa ékonomi jangka panjang, ”Saur Menteri.

Menteri nyatakeun pernyataan ieu kamari (6 Oktober), salami pementasan virtual Organisasi Amérika Serikat '(OAS) Kongrés Menteri-Amérika sareng Otoritas Pariwisata Tingkat Tinggi. Éta ngahijikeun pajabat turis luhur, ogé wawakil ti séktor komérsial, akademi, sareng masarakat sipil, pikeun nalungtik strategi pikeun mitigasi épék négatip COVID-19 dina pariwisata, ogé wisata pasca COVID-19.

Vaksinasi ngahirupkeun deui perjalanan internasional

Salila cariosanna, anjeunna ngadorong pamimpin nagara maju pikeun ngabagi vaksin sareng nagara-nagara anu panghasilanana langkung handap, nyatet yén, koordinasi sareng kerjasama internasional mangrupikeun konci pikeun mastikeun program vaksinasi global anu épéktip.

"Kusabab ciri pandemi, sareng COVID-19, khususna, teu tiasa aya wisata global anu berkelanjutan atanapi sustainable dimana nagara-nagara panghasilan langkung handap ditingali. Ieu mangrupikeun premis Agenda 2030 pikeun Pangembangan Berkelanjutan - supados urang hilap. Dina hal ieu, kami ngabagéakeun sareng bersyukur pikeun hadiah vaksin ti mitra kami anu maju sareng kami nekenkeun yén ieu kedah hadiah anu tepat waktuna sareng épéktip, kalayan tinimbangan tanggal kadaluarsa vaksin, "saurna.

Salami menteri sési sareng pejabat berwisata tingkat luhur ngagaduhan kasempetan pikeun tukeur ideu sareng marios kawijakan anu aya hubunganana sareng dampak pandemi COVID-19 dina séktor perjalanan sareng pariwisata sareng ngaidentipikasi daérah konkrit pikeun kerjasama di antara nagara anggota pikeun ngamajukeun ngawangun deui sareng pamulihan nuturkeun pandemi.

Menteri Bartlett ayeuna janten Pupuhu Grup Kerja OAS tingkat tinggi, anu ngembangkeun rencana aksi, pikeun pamulihan industri pelayaran sareng maskapai.

Grup damel mangrupikeun salah sahiji tina opat, anu diumumkeun dina sési khusus kadua Panitia OAS Antar-Amérika ngeunaan Pariwisata (CITUR) anu diayakeun tanggal 14 Agustus 2020, pikeun mempermudah pamulihan anu épéktip sareng tepat waktos tina sektor perjalanan sareng pariwisata.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment