24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Bandara Manchester-Boston sareng Myrtle Beach hiber dina Spirit Airlines ayeuna

Bandara Manchester-Boston sareng Myrtle Beach hiber dina Spirit Airlines ayeuna
Bandara Manchester-Boston sareng Myrtle Beach hiber dina Spirit Airlines ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Myrtle Beach, tambihan anu pangénggalna na Spirit Airlines, mangrupikeun pertama kalinya MHT gaduh penerbangan nonstop ka nagara Karolina Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Spirit Airlines mangrupikeun maskapai anyar munggaran di MHT dina 17 taun sareng nandaan periode ékspansi anu saé pikeun MHT.
  • Jasa nonstop Spirit ka Fort Lauderdale / Bandara Internasional Hollywood (FLL) sareng Bandara Internasional Orlando (MCO) ti MHT dimimitian ayeuna.
  • Ngan dina genep minggu, jasa Spirit sacara teu lirén ka Bandara Internasional Florida Kulon di Fort Myers (RSW) sareng Bandara Internasional Tampa (TPA) masing-masing bakal dimimitian dina tanggal 17 sareng 18 Nopémber.

Pesawat Spirit Airlines 'keuna di Bandara Daerah Manchester-Boston (MHT) pikeun kahiji kalina dinten ieu salaku Bandara ngagungkeun kadatangan operator anyarna. Maskapai éta nyayogikeun langkung seueur berita anu pikaresepeun, ngumumkeun ditambahan rute musiman sareng nonstop ka Bandara Internasional Pantai Myrtle (MYR) mimitian tanggal 20 April 2022.

"Bandara Daerah Manchester-Boston pastina sumanget ngagungkeun dinten ayeuna! " saur Diréktur Bandara Ted Kitchens, AAE "Kami hoyong ngabagéakeun sareng hatur nuhun ka mitra maskapai anyar kami, Roh Airlines, pikeun nyangking jasa énggal ti MHT ka opat tujuan Florida anu populér sareng pikeun layanan énggal ka Myrtle Beach, Karolina Kidul. Sareng pikeun panumpang kami anu ngalayang dina hiber perdana Roh dinten ayeuna - salamet janten bagian tina Nyiptakeun Sejarah Dinten! "

Spirit Airlines mangrupikeun maskapai anyar munggaran di MHT dina 17 taun sareng nandaan periode ékspansi anu saé pikeun MHT. Pantai Myrtle, tambihan anu pangénggalna, mangrupikeun mimitina MHT ngalaman penerbangan nonstop ka nagara Karolina Kidul.

"Éta raos pisan tiasa nyandak Langkung Go sareng ngumumkeun jasa tambahan dina Poé Kahiji," saur Lania Rittenhouse, Wakil Présidén Pengalaman Tamu & Brand, sareng Présidén Yayasan Amal Roh. "Éta kasenangan mutlak pikeun ngalayanan MHT. Kami ningali kasempetan anu saé sareng hoyong nunjukkeun Tamu New Hampshire urang kunaon Roh mangrupikeun nilai anu paling saé di langit. "

Jasa nonstop Spirit ka Fort Lauderdale / Bandara Internasional Hollywood (FLL) sareng Bandara Internasional Orlando (MCO) ti MHT dimimitian ayeuna. Ngan dina genep minggu, jasa Spirit sacara teu lirén ka Bandara Internasional Florida Kulon di Fort Myers (RSW) sareng Bandara Internasional Tampa (TPA) masing-masing bakal dimimitian dina tanggal 17 sareng 18 Nopémber.

"Roh Airlines mawa warga New Hampshire persis naon anu dipénta ku aranjeunna - langkung seueur tujuan anu teu lirén sareng harga anu terjangkau, "saur Gubernur New Hampshire Chris Sununu. "Kusabab hubungan anu saé ieu, urang ayeuna gaduh - pikeun anu munggaran — hiber lirén ti New Hampshire ka Karolina Kidul. Kasempetan anu hadé pikeun Nagara Granit! "

MHT sareng Spirit mimiti ngumumkeun maskapai sareng penerbangan anyar dina 16 Juni 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment