Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rapat wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Berita Breaking UAE Warta Breaking Uganda

Uganda Airlines hiber énggal ka Dubai Sampurna Waktos pikeun Expo

Présidén Uganda HE Yoweri T. Kaguta Museveni

Uganda Airlines ngaluncurkeun penerbangan perdana na ka Dubai dinten Senén, 4 Oktober 2021, ti Bandara Internasional Entebbe. Peluncuran jalur Entebbe / Dubai datang pas dina waktos mimiti Dubai Expo 2020 anu dijalankeun salami 6 bulan ti 5 Oktober 2021, dugi ka 31 Maret 2022, dimana Uganda ditawarkeun 213-méter pasagi 2-lantai Paviliun di Kabupatén Tematik Kasempetan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hiber ieu nandaan rute internasional anu munggaran pikeun maskapai nasional saprak maskapai dirombak di 2018.
  2. Hiber perdana ka Dubai parantos ditunda ku pandemi COVID-19.
  3. Présidén Uganda, HE Yoweri T. Kaguta Museveni, aya diantara kapala nagara anu hadir pikeun ngaluncurkeun paviliun Uganda di Expo Dubai 2020.

Kapasitas 289 Airbus Neo A 300-800 séri angkat ka langit sakitar 12:18 pm kalayan 76 panumpang naék kaasup Menteri Pariwisata Margasatwa sareng Barang Purba, terhormat Tom Butime, nyirian rute internasional anu munggaran pikeun maskapai nasional saprak maskapai. dirombak dina taun 2018. hiber éta ditandatanganan ku Menteri Nagara kanggo Karya sareng Angkutan, Honourder Fred Byamukama, anu ngaku yén hiber perdana ka Dubai parantos ditunda ku pandemi COVID-19.

Dina touchdown di Bandara Internasional Dubai, Wakil CEO Dubai Bandara, Jamal Al Hai, ngabagéakeun rombongan Uganda kaasup terhormat Tom Butime; Pimpinan CEO Uganda Airlines, Jennifer Bamuturaki; Abdalla Hassan Al Shamsi, Duta Besar UAE di Uganda; sareng Zaake Wanume Kibedi, Duta Besar Uganda ka UEA.

Présidén Uganda, HE Yoweri T. Kaguta Museveni, aya diantara kapala nagara anu hadir pikeun ngaluncurkeun paviliun Uganda. Nalika ngayakeun upacara pembukaan Poé Nasional Uganda nalika pesen ka dunya, nyaéta yén Uganda parantos asak pikeun inpéstasi, siap pikeun bisnis anu didorong ku kauntungan, sareng waktuna ayeuna. Patepung Uganda anu cicing di UAE, Présidén sumpah yén Pamaréntah Uganda bakal ngadamel investasi kauangan lumayan ku aranjeunna ngaliwatan SACCO (Organisasi Koperasi Kiridit sareng Kredit) pikeun ngabantosan aranjeunna dina aksés pinjaman atanapi Uganda dina kasusah. Aya 40,000 urang Uganda anu cicing di UAE ngalaksanakeun perdagangan produk dumasar agro kalebet alpukat, nanas, kopi, koko, produk susu, téh, sareng logam mulia ningkat tina US $ 300 juta di 2009 janten US $ 1.85 milyar dina 2020. Ogé aya sababaraha urang Uganda dina padamelan dina silaturahmi, kaamanan, terampil, sareng kuli pitulung bumi.

Nguatkeun deui seratan Présidén, Chief Executive Officer Otoritas Investasi Uganda, Bob Mukiza, nyarios: "Dinten ieu kami ngaleuwihan ekspektasi urang. Kami sumping ka Dubai Expo 2020 pikeun nunjukkeun yén Uganda siap pikeun bisnis, sumping ka Uganda salaku investor, sareng kami tahan anjeun ngalangkungan prosés éta. Kami parantos nandatanganan langkung ti 600 juta tawaran, sareng kami badé asup langkung tina 4 milyar artos poéna. Naon ieu hartosna pikeun Uganda nyaéta sanés padamelan sanés anu nyayogikeun gaji minimum, tapi urang kedah nyayogikeun kaparigelan pikeun para industriis anu badé pencét ground running. "

Dina liputan pariwisata, Lilly Ajarova nuju usaha di paviliun Uganda patepung sareng Mr. Fahim Jalali, Kapala Usaha Petugas Kelas Jet, perusahaan penerbangan di Dubai, sareng Wakil Présidén Émirat Libur, panangan operator wisata Émirat Airlines, diantara janji séjén. Ogé ngawakilan sektor pariwisata sareng silaturahmi nyaéta Susan Muhwezi, Ketua Asosiasi Pamilik Hotel Uganda (UHOA); Lydia Nandudu ti Nkuringo Safaris; sareng ti Déwan Pariwisata Uganda, Sandra Natukunda PRO, Daniel Irunga, sareng Herman Olimi anu ngokolakeun jabatan pariwisata.

CEO Papan Promosi Ékspor Uganda, Elly Twineyo Kamugisha, badé nampilkeun tampilan layar sentuh interaktif manuk, kera, sareng primata Uganda di paviliun Uganda.

Dina sela-sela Expo Dubai 2020 mangrupikeun Forum Pariwisata, Perdagangan sareng Investasi anu diayakeun tanggal 5 Oktober anu nampilkeun jaringan bisnis-ka-bisnis (B2B) sareng jaringan bisnis-ka-pamaréntah (B2G) sareng panel awéwé terkenal kalebet anu sanés di Uganda's Veterinary Dr Gladys Kalema Zikusooka, Sutradara CTPH (Konservasi Ngalangkungan Kaséhatan Umum), sareng Gorilla Coffee Brand nginjeumkeun sora aranjeunna ka sési parobihan iklim dina 4 Oktober anu bertemakan "Pembela Pertama Ibu Alam: Awéwé Anjogkeun Perjuangan pikeun Nyalametkeun Planet urang."

Ngawakilan Uganda Airlines dina pameran éta, Pimpinan CEO Jennifer Bamuturaki nyarios, "…hiber mangrupikeun léngkah ka arah anu leres pikeun perdagangan antara dua nagara. " Anjeunna nambahan yén Crane (sakumaha nami pesawat) anu ngapung ka Dubai ayeuna mangrupikeun tilu kelas sareng kelas Bisnis, Premium, sareng ékonomi Ékonomi.

Maskapai éta bakal dimimitian ku 3 penerbangan mingguan ka Dubai, sareng sababaraha dinten dipilih sacara ati-ati pikeun cocog sareng genah sareng konektipitas palancong. Rute ieu nampilkeun penerbangan Dubai langkung mirah pikeun Uganda sareng nempatkeun Uganda Airlines dina persaingan langsung sareng maskapai sanés kalebet FlyDubai, Émirat, sareng Ethiopian Airways. Routing Dubai mangrupikeun tambahan pangénggalna pikeun Nairobi, Mombasa, Kilimanjaro, Dar es Salaam, Zanzibar, Mogadishu, Bujumbura, sareng Juba kaluar tina Entebbe.

UEA ogé mangrupikeun tujuan anu populér pikeun pasangan kelas menengah Uganda, kelompok insentif, komunitas bisnis, sareng kulawarga anu hoyong resep kaindahan daya tarik buatan manusa, sapertos Ferrari World, balanja, pelayaran Burj Khalifa, Atlantis, pulau-pulau Palm, sareng Formula Hiji anu kirang repot visa dibandingkeun sareng tujuan anu nawiskeun obyek wisata anu sami dina waktos 4 jam ku hiber langsung.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment