Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Lalampahan Rail kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Tunisia megatkeun News

Karéta Patubruk di Tunisia Ninggalkeun Tabuh 30 atanapi Langkung Tatu

Karéta Tunisia
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dua karéta bertabrakan di Tunisia dinten ayeuna, Kemis, 7 Oktober 2021, nyababkeun sahenteuna 30 urang cilaka. Anu Tatu parantos dicandak ka 2 rumah sakit caket dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tabrakan kajantenan di luar Tunis, ibukota Tunisia, di daérah Megrine Riadh Ben Arous.
  2. Aya sababaraha tabrakan karéta dina jaman ayeuna di Tunisia hasilna maot sareng cilaka.
  3. Anu paling parah nyaéta di 2015 nalika 19 urang tiwas sareng caket 100 urang cilaka saatos karéta nabrak lori.

Kacilakaan éta lumangsung di daérah Megrine Riadh Ben Arous, di luar ibukota Tunis. Aya sababaraha cashes karéta di nagara éta mangtaun-taun.

Tanggal 28 Désémber 2016, aya tabrakan antara karéta sareng beus anu dioperasikeun ku Gubernur Nabeul Corporation Angkutan Daérah. Tabrakan lumangsung di Jalan Nasional 1 di Sidi Fathallah, lingkungan di Djebel Jelloud caket ibukota Tunis. 5 urang maot sareng sakitar 52 urang luka dina kacilakaan éta. Tina anu maot, aya 2 perwira Angkatan Bersenjata Tunisia, agén Brigade Anti Terorisme, sareng awéwé sareng murangkalih.

2015 kacilakaan karéta

Saatos panilitian ku Kamentrian Angkutan Tunisia, alesan langsung anu dicutat pikeun tabrakan 2016 éta nyaéta kecepatan supir supir gancang sareng kurang perhatian kana alarm sora anu dikaluarkeun ku karéta. Sacara teu langsung, reureuh dina ngalereskeun cacat karéta sareng panghalang otomatis ogé kurang koordinasi sareng aparat ngeunaan perluna sinyal samentawis sareng teu aya saurang kaamanan-lalaki di parapatan ogé dikutip salaku panyabab kacilakaan éta.

Tabrakan anu paling parah dilakukeun dina Juni 2015 nalika 19 urang tiwas sareng 98 luka. Tabrakan lumangsung antara hiji karéta sareng treuk di El Fahs, Tunisia. Anu jadi sabab utama kacilakaan éta nyaéta kurangna panghalang dina pameuntasan tingkat.

Tanggal 24 Séptémber 2010, karéta Bir el-Bey tabrakan sareng karéta sanés anu sumping ti Tunisia's Sfax anu nyababkeun éta gagal sareng robih saatos ditabrak ku karéta anu sanésna dina gerbong buntut di stasiun karéta. Kacilakaan éta nyababkeun hiji maot sareng 57 urang luka. Alesan kacilakaan éta nyaéta pisibilitas goréng kusabab badai hujan telenges.

Panilitian nuju diluncurkeun ku Perusahaan Karéta Nasional Tunisian pikeun nangtoskeun kaayaan di tabrakan dinten ayeuna sareng mendakan anu tanggung jawab.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment