Airlines palabuan udara hal hiber Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Air Bélgia nampi jet Airbus A330neo kahijina

Air Bélgia nampi jet A330neo kahijina
Air Bélgia nampi jet A330neo kahijina
Ditulis ku Harry Johnson

Kulawarga A330neo mangrupikeun A330 generasi anyar; éta ngawangun ékonomi anu kabuktosan, kagunaan sareng reliabilitas Kulawarga A330, bari ngirangan konsumsi bahan bakar sareng émisi CO2 sakitar 25 persén.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Bélgia bakal nyebarkeun pesawat dina rute anu nyambungkeun Brussel ka tujuan jarak jauh.
  • Pesawatna dikonfigurasi sareng 286 korsi dina tata ruang tilu kelas - 30 kelas bisnis bohong-datar anu raoseun, 21 kelas premium, sareng 235 korsi kelas ékonomi.
  • Sadaya korsi dilengkepan generasi anyar, sistem hiburan dina-hiber, Wi-Fi dina dewan sareng pencahayaan suasana haté.

Air Belgi, maskapai tujuan internasional jasa pinuh anu kantor pusatna di Mont-Saint-Guibert di Bélgia, parantos nganteurkeun anu pangpayunna tina dua A330-900. 

Pesawatna dikonfigurasi sareng 286 korsi dina tata ruang tilu kelas (30 kelas bisnis bohong-datar anu nyaman, 21 kelas premium, sareng 235 korsi kelas ékonomi). Pesawatna dilengkepan ku Airbus Kabina rohangan udara. Sadaya korsi dilengkepan generasi anyar, sistem hiburan dina-hiber, Wi-Fi dina dewan sareng pencahayaan suasana haté.

Hatur nuhun kana téknologi pangénggalna A330neo, Air Bélgia bakal nguntungkeun tina solusi pesawat anu épéktip sareng éfisién eco, bari nyayogikeun panumpang standar standar anu paling saé dina kabin paling sepi di kelas na. Salaku tambahan, noise sareng émisi anu langkung handap dibandingkeun sareng pesawat generasi sateuacanna ngajantenkeun A330neo janten tatangga bandara anu langkung marahmay.

Air Bélgia bakal nyebarkeun pesawat dina rute anu nyambungkeun Brussel ka tujuan jarak jauh.

Operator Bélgia ayeuna ngoperasikeun sadaya-Airbus armada widebody diwangun ku A330-200F na A340-300; A340s bakal laun diganti ku A330neos. 

Kulawarga A330neo mangrupikeun A330 generasi anyar; éta ngawangun ékonomi anu kabuktosan, kagunaan sareng reliabilitas Kulawarga A330, bari ngirangan konsumsi bahan bakar sareng CO 2  émisi ku sakitar 25 persén-per-korsi dibandingkeun sareng generasi sateuacanna, pesawat saingan, sareng nawiskeun kamampuan rentang anu teu aya tandinganna. A330neo didukung ku mesin Trent 7000 generasi terakhir Rolls-Royce sareng fitur jangjang énggal kalayan ningkat bentang sareng winglets komposit pikeun aerodinamika anu hadé, ngéléhkeun bahan bakar. 

Kalayan buku pemesanan langkung ti 1,800 pesawat ti 126 palanggan di akhir Séptémber 2021, A330 tetep janten pesawat kulawarga widebody paling populér sepanjang waktos. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment