Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Entong nganggo 'topeng lepat' dina karéta Eurostar!

Entong nganggo 'topeng lepat' dina karéta Eurostar!
Entong nganggo 'topeng lepat' dina karéta Eurostar!
Ditulis ku Harry Johnson

Patugas pulisi Perancis ngaluarkeun panumpang Inggris anu teu kaendahan nganggo 'jinis topeng salah' tina karéta Eurostar, néwak anjeunna, saatos pancegahan darurat di Lille.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Karéta Eurostar kapaksa ngeureunkeun darurat di Lille, Perancis kusabab panumpang anu henteu patuh.
  • Panumpang karéta Inggris dikaluarkeun tina karéta, ditahan saatos konfrontasi sareng manajer karéta Eurostar.
  • Panumpang janten agrésip sareng nyingsieunan tim on-board, janten pulisi ditelepon.

Patugas pulisi bersenjata maksa nyabut panumpang anu dituduh nganggo 'jinis topéng anu salah' tina karéta Eurostar saatos damel darurat di Lille, Perancis dinten Kemis wengi.

nu Karéta Eurostar nuju ngumbara ti Paris Gare du Nord ka St. Pancras dinten Kemis siang tapi kapaksa ngalakukeun parawatan darurat di Lille saatos manajer karéta dikabarkan ngagaduhan perdebatan panas sareng pengumbara Inggris ti Liverpool ngalangkungan maskerna, numutkeun panumpang karéta.

Saatos konfrontasi éta, manajer nyatakeun yén aranjeunna bakal ngawartosan pulisi di Lille kusabab kagagalan na nuturkeun peraturan COVID-19, kalayan karéta anu darurat, eureun teu dijadwalkeun di stasiun dimana dalapan perwira sacara paksa ngaluarkeun panumpang.

Nalika anjeunna ngantunkeun karéta, Brit, panginten umur 40an, nyatakeun yén anjeunna dituduh "henteu nganggo jinis topéng anu pas" sareng ayeuna bakal "ditingalkeun nyalira di Perancis," nyebatna "perlakuan anu kejem pisan."

Juru bicara pikeun Eurostar ngabela réspon kana kaayaan éta, nyatakeun yén "panumpang janten agrésip sareng mereun ka tim on-board" saatos aranjeunna ngingetkeun anjeunna ngeunaan aturanana ngeunaan maké masker sareng, salaku hasilna, anjeunna "dipénta ninggalkeun karéta di stasiun Lille . " Luyu sareng "prosedur normal" perusahaan pulisi disebat "hadir sareng ngabantosan."

Pulisi Perancis negeskeun yén lalaki éta ditéwak kusabab kajadian dina karéta tapi henteu masihan pembaruan deui ngeunaan kaayaan éta.

Eurostar nyatakeun dina halaman wébna yén sadaya panumpang kedah nganggo panutup dina karéta na, sanaos aranjeunna parantos divaksinasi pinuh, kalayan anu gagal pikeun nurut berpotensi ditolak perjalanan. Pedoman perusahaan henteu nyatakeun jinis topéng anu diperyogikeun, ngan éta kedahna nutupan sungut sareng irung panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment