Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Chili Breaking News News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Chili dibuka deui pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh

Chili dibuka deui pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Chili dibuka deui pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Ditulis ku Harry Johnson

Karantina pikeun wisatawan internasional anu divaksinasi bakal diangkat upami hasil tés PCR na dilakukeun saatos sumping di Chili négatip.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Éntri kana Chili tiasa ngalangkungan tilu bandara Iquique, Antofagasta, sareng Arturo Merino Benítez.
  • Sateuacan lebet ka nagara éta, vaksin anu ditampi ku pamaréntah salah sahiji kedah dikonfirmasi supados paspor mobilitas tiasa dikaluarkeun ti Chili. 
  • Jalma anu teu divaksinasi (sahingga teu tiasa ngalamar mobilitas) teu kénging ka nagara éta.

Pejabat pamaréntahan Chili ngumumkeun yén mimiti 1 Nopémber 2021, karantina pikeun wisatawan internasional anu divaksinasi bakal diangkat upami hasil tés PCR na dilakukeun saatos sumping. Chili anu négatip.

Wisatawan kedah divaksinasi pinuh, sareng vaksin kedah dikenal di Chili.

Sarat asupna sapertos kieu pakait sareng inpormasi resmi:

  • Éntri kana Chili tiasa ngalangkungan tilu bandara Iquique, Antofagasta, sareng Arturo Merino Benítez (SCL, Santiago).
  • Sateuacan lebet ka nagara éta, vaksin anu ditampi ku pamaréntah salah sahiji kedah dikonfirmasi supados paspor mobilitas (pase de Movilidad) tiasa dikaluarkeun ti Chili. Aplikasi pikeun pangakuan vaksin sayogi online.
  • Lengkepan formulir éléktronik "Afidavit of the Traveller" dugi ka 48 jam sateuacan naek kapal, dimana anjeun kedah nyayogikeun inpormasi kontak, kaséhatan, sareng riwayat lokasi anjeun. Formulir ieu bakal kalebet kode QR salaku alat verifikasi. Éta tiasa réngsé sacara online (aya vérsi basa Inggris).
  • Jalma anu teu divaksinasi (sahingga teu tiasa ngalamar mobilitas) teu kénging ka nagara éta.
  • Wisatawan anu lebet kana Chili kedah ngagaduhan asuransi kaséhatan perjalanan anu jumlahna $ 30,000.
  • Bukti tés PCR négatip anu dicandak 72 jam sateuacan angkat masih diperyogikeun. Tes PCR dilaksanakeun deui di bandara tujuan di Chili.
  • Tes PCR dilaksanakeun di bandara tujuan di Chili. Jalma anu asup ka nagara kedah ngumbara nganggo angkutan pribadi sareng langsung ka tempat cicing anu ditetepkeun ti saatos lebet sareng ngantosan di dinya pikeun hasil tes PCR (durasi dugi ka 24 jam). Upami tés na négatip, karantina 5 dinten henteu diterapkeun.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment