24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan raramean Walanda Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Museum Modern Modern Kontémporér (Moco) dibuka di Barcelona

Museum Modern Modern Kontémporér (Moco) dibuka di Barcelona
Museum Modern Modern Kontémporér (Moco) dibuka di Barcelona
Ditulis ku Harry Johnson

Moco Museum ngambil alih rohangan Palacio Cervelló, baheulana tempat tinggal pribadi kulawarga Cervelló anu mulya dugi ka Abad 18.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Museum Kontémporér Modern (Moco) ngulang modél musium inklusif na di Barcelona, ​​Spanyol.
  • Museum Kontémporér Modern (Moco) ngulang modél musium inklusif na di Barcelona, ​​Spanyol.
  • Saatos kasuksésan na di Amsterdam, Moco ngaguar komitmenna pikeun paméran karya-karya ikonik ku seniman anu kasohor sacara internasional sareng bintang anu naék. 

Moco Museum bakal muka panto na dina 16 Oktober 2021 dina 16th abad Istana di puseur kota.

nu Museum Kontémporér Modern (Moco) ngulang modél musium inklusif na di Barcelona, ​​Spanyol. Tanggal 16 Oktober 2021, Moco Museum Barcelona muka panto na ka umum, nyirian bab anyar pikeun musium mandiri.

Seni Modern & Kontémporér

Saatos kasuksésan na di Amsterdam, Moco nyuarakeun komitmenna pikeun paméran karya-karya ikonik ku seniman kasohor sacara internasional sareng bintang-bintang naék. Moco Amsterdam mimiti dibuka panto na dina April 2016. Dinten ieu, Moco Museum Amsterdam parantos ngabagéakeun ampir 2 juta pengunjung ti langkung 120 nagara anu sanés. Pikeun seueur pengunjung, Moco mangrupikeun titik asup kana dunya seni. Kami bangga ngabagéakeun pamirsa anu jembar ngora anu ngadatangan kami sareng cinta ka seni pikeun anu munggaran.

Ditingali

Moco Barcelona ngagaduhan karya seni ti Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Banksy, Salvador Dalí, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Hayden Kays, Yayoi Kusama, David LaChapelle, Takashi Murakami, & Lainnya! Seni immersive pangalaman digital tina teamLab, Les Fantômes, sareng Studio Irma.

Pameran Khusus:

  • Esplendor de la Noche by Guillermo Lorca: Moco nampilkeun pertunjukan solo anu munggaran ti seniman Chili kontemporer dina acara anu nyampur gaib sareng realisme. Dikelompokkeun ku Simon de Pury, pelélang legendaris, dealer seni sareng salah sahiji inohong terkenal di dunya seni.
  • TeamLab: Seni Imersif Digital
  • Ruang paméran khusus Éropa pikeun fenomena NFT.

Moco Museum Barcelona 

Lokasina di c / Montcada 25 di Barcelona. Moco Museum ngambil alih rohangan Palacio Cervelló, baheulana tempat tinggal pribadi kulawarga Cervelló anu mulya dugi ka Abad 18. Ti Abad Pertengahan dugi ka 20th Abad, aristokrat, padagang, sareng karajaan parantos nyekel situs bersejarah ieu. Kalayan hormat pisan pikeun gedong anu aya, Studio Pulsen pulih hakekat aslina tina Palacio Cervelló - adaptasi sareng kabutuhan Moco Museum kanggo nyiptakeun rohangan modéren sareng kontémporér anu hébat. 

Panyandakan rohangan ieu nunjukkeun inisiatip munggaran Moco, nalika ngambil alih rohangan Villa Alsberg (k. 1904) di Amsterdam - gedong anu sajarahna disayogikeun pikeun élit istimewa. Sakali deui, Moco Museum ngarobih énergi rohangan éksklusif pikeun ngabagéakeun sadayana. Nanging, Amsterdam parantos janten alit teuing pikeun ngawujudkeun sadaya impian anu paling liar, sareng ruang paméran urang terbatas. Aya seueur deui seni anu urang hoyong bagikeun sareng seueur deui carita anu bakal dicaritakeun. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment