24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Kemitraan Delta 'sareng TSA streamlines check-in, kaamanan di hub Atlanta

Kemitraan Delta 'sareng TSA streamlines check-in, kaamanan di hub Atlanta
Kemitraan Delta 'sareng TSA streamlines check-in, kaamanan di hub Atlanta
Ditulis ku Harry Johnson

Pilihan anu dipimpin ku industri pikeun konsumén Delta's TSA PreCheck ngungkitkeun téknologi pangenalan wajah pikeun ngalancarkeun pangalaman bandara ti sisi jalan nepi ka gerbang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Téknologi anyar nawiskeun konsumén cara anu langkung épisién pikeun napigasi bandara - tanpa nunjukkeun pasantrén kertas atanapi ID pamaréntah fisik.
  • Idéntitas digital palanggan diwangun ku nomer pasporna sareng TSA PreCheck atanapi Global Entry Dipikawanoh Nomer Wisatawan sareng diverifikasi ku téknologi pangenal wajah.
  • Alat-alat pangenal raray mimitina bakal katingali di Titik Selatan Kaamanan Atlanta di minggu payun.

Panumpang maskapai sareng kaanggotaan TSA PreCheck sareng nomer Delta SkyMiles, tiasa pas ngagaduhan pilihan pikeun ngalaman perjalanan bandara anu dipercepat di Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta.

Mimiti diumumkeun di titik-titik kaamanan Detroit di awal 2021, Delta Air Galur'Pangalaman idéntitas digital mangrupikeun industri anu munggaran dina hubungan eksklusif sareng TSA PreCheck. Pangalamanana ngalegaan ka Atlanta, nawiskeun palanggan cara anu langkung épisién pikeun napigasi bandara - tanpa nunjukkeun pasantrén kertas atanapi ID pamaréntah fisik. Kalayan ngan ukur ningali kaméra, palanggan anu cocog sareng milih tiasa sacara gampil sareng éfisién mariksa kantong, nembus Tsa Garis kaamanan PreCheck sareng naék pesawatna.

Idéntitas digital palanggan diwangun ku nomer paspor na Tsa PreCheck atanapi Global Entry Dipikawanoh Nomer Wisatawan sareng diverifikasi ku téknologi pangenal wajah, anu negeskeun idéntitas hiji palancong di titik sentuh bandara. Alat-alat pangenal raray mimitina bakal katingali dina AtlantaPusat Pemeriksaan Kaamanan Kidul dina minggu anu bakal datang sareng bakal ngalegaan kanggo milih tas lungsur sareng kosan sateuacan akhir taun. Delta Air Galur tujuanna rék dilegakeun ka hub tambahan taun payun pikeun mastikeun pangalaman perjalanan anu lancar, tanpa keuna dina jaringan kami.

"Ékspansi éksklusif idéntitas digital mindahkeun Delta salengkah langkung caket pikeun ngahontal visi kami pikeun nyiptakeun perjalanan perjalanan anu langkung pribadi sareng lengkep," saur Byron Merritt, Delta Air Galur'Wakil Présidén Desain Pangalaman Brand. "Tujuan kami pikeun ngarobih momen penting sapertos kaamanan sareng check-in kana pangalaman anu lancar nyaéta masihan waktos sareng pokus deui kana momen anu dipikaresep ku palanggan. Inovasi sapertos idéntitas digital dilaksanakeun kalayan tujuan pikeun ngarobih pangalaman perjalanan anu kohesif kana perjalanan anu leres-leres tiasa ditunggu pelanggan. "

dina duanana Atlanta sareng Detroit, idéntitas digital doméstik diwangun kana pilihan pangakuan raray Delta pikeun perjalanan internasional, anu Délta mimiti uji coba langkung ti lima taun ka pengker sareng puncakna ku diluncurkeun terminal biometrik munggaran anu munggaran di Atlanta di 2018.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Ngan kedah milarian sajarah sareng nampilkeun nagara-nagara sanés… "Genah" sareng "bantosan pikeun palanggan" nyaéta kumaha Cina ngajual pangakuan raray na di "kota cerdas" sareng sistem peringkat skor kiridit pikeun ngabudayakeun wargana ..