Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui kasalametan Seychelles Ngabebas Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Seychelles Ayeuna Pareum Daptar Beureum UK

Seychelles kaluar Daptar Beureum UK
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Seychelles parantos kaluar tina daptar beureum Inggris anu nyirian léngkah salajengna dina pamulihan pariwisata anu dituju.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kantor Asing, Pasamakmuran & Pangembangan parantos angkat nasihat-na ngalawan sadayana tapi perjalanan penting ka 47 tujuan kalebet Seychelles.
  2. Wisatawan bakal tiasa kéngingkeun asuransi pikeun tujuan, sareng anu divaksinasi henteu diperyogikeun pikeun nyandak tés PCR atanapi ka karantina.
  3. Ieu bakal masihan dorongan ka tujuan ogé maskapai sareng mitra industri perjalanan na.

Efektif jam 4 enjing GMT, Senen, 11 Oktober 2021, wisatawan ti Inggris, pasar sumber wisata utama Seychelles ', sakali deui nganjang ka tujuan pulau Samudera Hindia sareng wisatawan anu tiasa kéngingkeun asuransi pikeun tujuan sareng vaksin henteu diperyogikeun deui nyandak tés PCR atanapi nganggo karantina dina hotél anu disatujuan nalika balik ka bumi.

Kantor Asing, Pasamakmuran & Pangembangan (FCDO) parantos angkat nasihatna ngalawan sadayana tapi perjalanan penting ka 47 tujuan kalebet Seychelles salaku bagian tina sistem anu disederhanakeun pikeun perjalanan internasional anu parantos ningali ngagantian sistem lampu patalimarga sareng daptar beureum tunggal, sareng ngirangan sarat tés pikeun palancong anu divaksinasi pinuh.

Logo Seychelles 2021

Menteri Luar Negeri Seychelles sareng Pariwisata Sylvestre Radegonde nampi sambutan anu datang sateuacan liburan satengah istilah sareng usum salju. "Pindah daptar beureum Inggris mangrupikeun tonggak penting anu penting dina pamulihan industri pariwisata Seychelles, sareng éta bakal masihan dorongan pikeun tujuan ogé maskapai sareng mitra industri perjalanan na. Kami resep ngabagéakeun deui datang urang Inggris, kulawarga sareng bulan madu deui ka pulau-pulau anu éndah. Inggris parantos janten pasar anu kuat pikeun Seychelles, peringkat katilu di 2019 kalayan 29,872 pengunjung, sareng kami yakin yén ku warta hébat ieu, urang bakal ngamimitian ningali aranjeunna deui dina jumlah anu penting. Kalayan protokol kaséhatan sareng kaamanan anu diadopsi ku operator pariwisata sareng perusahaan anu parantos nampi sertifikasi aman COVID-19, para pengunjung urang yakin yén liburan anu aman sareng pikaresepeun. "

Datang ka Seychelles kedah lengkepan formulir otorisasi perjalanan di dieu sareng nunjukkeun buktina tés PCR négatip 72 jam sateuacan angkat ka tujuan.

Seychelles mangrupikeun tujuan anu mimiti pikeun kabuka pikeun pangunjung anu henteu paduli status vaksinasi Maret kamari saatos program vaksinasi anu ketat anu ningali seuseueurna pendudukna divaksinasi. Ayeuna parantos ngamimitian nyayogikeun dosis panguat vaksin PfizerBioNTech ka déwasa ogé vaksinasi nonoman. Jumlah kasus COVID-19 parantos turun sacara signifikan dina sababaraha minggu ka pengker kalayan saeutik pisan kasus anu terjadi di kalangan wisatawan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment