24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik Amérika Serikat megatkeun News

IMEX Amérika Katingali ka Masa Depan Kalayan Tujuan sareng Positipitas

IMEX Amérika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Countdown hurung! IMEX America dibuka dina sababaraha minggu sareng nyandak rupa-rupa kasempetan bisnis, sesi diajar sareng kasempetan pikeun industri - tungtungna - sambung deui. Acara éta, lumangsung 9-11 Nopémber di Las Vegas, ngagaduhan seueur fitur énggal sareng program pembelajaran anu langsung dibentuk ku pandemi kalayan sési kumaha ngawangun positip nuju masa depan anu langkung cerah. Reuni pikeun industri acara bisnis disetél janten langkung istiméwa nalika IMEX Amérika ngagungkeun édisi ka-10 ogé bumi anyar, Mandalay Bay.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Anu mésér tiasa pendak sareng pamasok global anu ngalangkungan sadaya séktor industri di IMEX Amérika.
  2. Ngadeukeutan 3,000 pembeli anu di-host dikonfirmasi bakal nganggo IMEX America salaku platform pikeun ngamimitian bisnis.
  3. Tim IMEX parantos nyiptakeun program pendidikan komprehensif anu mancerkeun masa depan sektor sareng kumaha ngawangun payun anu positip.

Ampir 3,000 pembeli anu di-host ayeuna dikonfirmasi ti peuntas Amérika Kalér sareng sakumna dunya, ditambah réa ratus pembeli anu sumping - kalolobaanana ti Amérika Serikat - sadayana anu ngagunakeun IMEX America salaku platform pikeun ngamimitian bisnis. Usaha tetep janten inti acara sareng para pembeli tiasa pendak sareng panyadia global anu ngalangkungan sadaya séktor industri.

Ieu kalebet tujuan Éropa Austria, Bélgia, Céko, Kroasia, Perancis, Jérman, Yunani, Italia, Irlandia, Malta, Walanda, Portugal, Spanyol, Swiss, Skandinavia, sareng Inggris. Australia, Korea, Jepang, Selandia Anyar, sareng Singapura aya diantara nagara-nagara Asia-Pasipik anu dikonfirmasi sasarengan Kénya, Maroko, Rwanda, sareng Afrika Kidul ti Afrika. Ti Atlanta sareng Calgary dugi ka LA sareng Vancouver, paméran AS sareng Kanada di luar angkatan. Aranjeunna ngiringan seueur tujuan Amérika Latin kalebet Argentina, Brasil, Kolombia, Kosta Rika, Ekuador, Mexico, sareng seueur deui.

Sadaya merek hotél internasional anu utama hadir sareng seueur hotél butik anu langkung alit, sareng jumlah panyadia téknologi anu ngala siang. Nyangka ningali Cvent, EventsAIR, Hopin, Swapcard, RainFocus, sareng MeetingPlay sareng anu sanésna.

Tujuan & Positif

Sadar yén kaparigelan kedah diperbarui saatos sataun anu nangtang, tim IMEX parantos nyiptakeun program pendidikan anu komprehensif anu nyorot masa depan sektor sareng cara ngawangun payun anu positip. Program diajar gratis di IMEX America diluncurkeun sareng Smart Monday, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber anu kalebet pendidikan khusus pikeun pergaulan, perusahaan korporasi sareng agénsi. Pendidikan diteruskeun sareng serangkaian bengkel, tabel topik panas sareng seminar salami tilu dinten acara - sadayana dirarancang pikeun alamat gaya diajar anu béda. Sesi diayakeun kana lagu-lagu anyar, kaasup Kreativitas dina komunikasi, Keragaman sareng aksés, Inovasi sareng téknologi; Pamulihan bisnis, negosiasi Kontrak, mérek pribadi, sareng Kelestarian. 

Tim Hilton ngabahas prakték anu pangsaéna anu dianut ku aranjeunna salami sataun katukang di Pamulihan tujuan - Solusi anu nyata pikeun nyiptakeun sareng ngaktipkeun kajadian dina dunya paséa pandemi. Marin Bright ti Smart Rapat ngabagi "manual kasuksésan COVID" na ngalangkungan produksi siaran, kabutuhan kontrak sareng strategi komunikasi di Lapisan pérak: Minuhan pelajaran para profesional ti jaman COVID. Tim Maritz bakal ngajajah pembelajaranna tina pandemi sareng perincian kumaha tawaran téknologi énggal tiasa ngadukung kajadian kahareup di Gangguan dina waktos pamulihan: Maritz nyiptakeun pangalaman dina ngalangkungan téknologi inovatif.

Kumaha urang tiasa ngabayangkeun deui rapat sareng acara ngalangkungan pangalaman virtual? Éta patarosan anu ditaroskeun ku Derrick Johnson dina sési naMisi kritis: Masa depan pangalaman dina jaman digital kalayan tips tentang kumaha carana ngalibetkeun pamirsa "kaganggu sacara digital". Campuran digital sareng fisik mangrupikeun pokus Kajadian Hybrid nyebrang pamisah pikeun pangalaman fisik sareng digital anu dibagi.  Dina sési ieu, Dax Callner, Diréktur Strategi di Smyle, ngabagi ideu anu tiasa dipilampah dina nyiptakeun pangalaman sareng jaringan pikeun pamilon anu ngiringan online (URL) sareng dina setting fisik (IRL).

Dialog keragaman

Waktuna parantos dugi ka ngabasmi bias sareng nganut kaanekaragaman - sareng industri acara bisnis dina tempat anu saé pikeun diterangkeun ku conto. Diversity, janten ngabentuk inti inti dina pendidikan, acara, sareng fitur-fitur anyar IMEX America.

Anjeunna Maksadna Usaha, acara babarengan ku IMEX sareng majalah tw, didukung ku MPI, ngajajah keragaman, persamaan gender sareng pemberdayaan awéwé. Nalika ngeunaan masalah ieu, awéwé sareng lalaki sering nyarios silih, tapi henteu saling. Ieu diatur pikeun ngarobih Pilihan awéwé: Paguneman ngeunaan karagaman sareng kasetaraan génder dimana ASAE's Michelle Mason sareng konsultan Courtney Stanley ngondang dua lalaki pikeun dialog. Aya ogé kasempetan pikeun ngiringan grup diskusi alit sareng awéwé anu janten jalan satapak dina bidangna. Ashly Balding, Hotel Mewah Pakait Internasional; Meg Fasy, AcaraGIG; Tracy Stuckrath, mekar! rapat & acara; Juliet Tripp, Watch Kimia; sareng Biografi Asasi Manusa Nisha Kharé badé dibagi Pangajaran kapamimpinan ti pamimpin awéwé.

Sesi pendidikan anu ngajalajah unsur-unsur kaanekaragaman anu kalebet Ngatur jalma-jalma cacad dina rapat pribadi sareng acara virtual jeung Putting dina karya: Keragaman ras dina industri acara dimana Elena Clowes Cheerful Twentyfirst's wincikan papanggihan tina makalah panilitian agénsi ngeunaan keragaman ras.

nu anyar IMEX | Jalma EIC & Désa Planét di lantai acara bakal juara kelestarian, bhinéka, dampak sosial sareng masihan deui. Mitra kalebet LGBTMPA, ECPAT USA, Perkawis Diversitas Pariwisata, Rapat Industri Rapat, Rapat Usaha Rata-rata, Yayasan SEARCH, Yayasan Luhur & Cicih, sareng Bersihkeun Dunya. KHL Group ogé bakal ngundang hadirin ngawangun Klub - tempat ulin khusus kanggo murangkalih anu gering sareng réncang sakolana.

Kajadian sosial nganteurkeun soraan & kejutan 

Nalika pintonanana tetep janten hub bisnis sareng pembelajaran, aya ogé seueur kasempetan pikeun nyambungkeun di luar lantai acara. Wisata bespoke nyayogikeun lowdown di Las Vegas naha éta kadaharan anu pangsaéna, pangalaman misteri atanapi jalur jero dina dua tempat ikon: Istana Caesar sareng Mandalay Bay. Aya ogé anu nyababkeun dina acara sonten Situs Nite lumangsung di Resorts World anyar, acara Rendezvous tandatangan MPI Foundation di Drais sareng Aula Pimpinan EIC di MGM Grand.

"Seueur jalma anu nyebat IMEX Amérika 'homecoming pikeun industri, 'sareng kami henteu tiasa ngantosan ngabagéakeun deui komunitas urang pikeun naon anu janten reuni anu istimewa. Nembe nembe uih deui ti perjalanan ka Las Vegas, kuring kantos ningali langsung kumaha urang damel raket sareng mitra - kalebet kota host kami sareng tempat énggal - pikeun méréskeun acara anu aman tapi sama sekali henteu steril. Hadirin tiasa ngarep-ngarep sentuhan IMEX klasik salaku bagian tina pangalaman acara, "Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nyimpulkeun.

IMEX America lumangsung 9-11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas sareng Smart Monday, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh.  

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

# IMEX21  

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment