24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kuliner raramean Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Laporan padamelan AS: Pamulihan henteu rata pikeun Rékréasi sareng Silaturahmi

Laporan padamelan AS: Pamulihan henteu rata pikeun Rékréasi sareng Silaturahmi
Laporan padamelan AS: Pamulihan henteu rata pikeun Rékréasi sareng Silaturahmi
Ditulis ku Harry Johnson

Masih aya kabutuhan anu ageung pikeun Kongrés pikeun nyayogikeun bantuan féderal sareng insentif pikeun ngadukung usaha anu gumantung kana perjalanan dugi ka pamulihan anu lengkep tiasa dicekel - anu ngabutuhkeun balikna perjalanan bisnis ogé perjalanan asup internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Laporan damel Séptémberis anu nguciwakeun parantos dikaluarkeun ku Biro Statistik Buruh AS.
  • Sektor Rékréasi sareng Perhotelan AS ningali sababaraha padamelan anu ditambah dina bulan Séptember.
  • Keuntungan henteu rata sacara umum disababkeun ku varian virus anu mangaruhan perjalanan dina usum panas.

Wisata AS dikaluarkeun pernyataan ieu dinten ngeunaan laporan padamelan Séptémber anu dikaluarkeun ku Biro Statistik Buruh AS:

"Analisis padamelan dinten ieu nunjuk ka pamulihan henteu rata pikeun sektor Riadah sareng Perawatan anu penting pisan, anu ningali sababaraha padamelan ditambihan dina bulan Séptember (ngan ukur 74,000) dibandingkeun sareng bulan-bulan anu langkung tiheula dimana ratusan rébu padamelan pulih. Keuntungan henteu rata ieu kalolobaanana disababkeun ku varian virus anu mangaruhan perjalanan dina usum panas.

"Masih aya kabutuhan anu hébat pikeun Kongrés pikeun nyayogikeun bantuan féderal sareng insentif pikeun ngadukung usaha anu gumantung kana perjalanan dugi ka pamulihan lengkep tiasa dicekel - anu ngabutuhkeun balikna perjalanan bisnis ogé perjalanan asup internasional."

Numutkeun laporan padamelan Séptémber, ékonomi Amérika Serikat nyiptakeun padamelan dina waktos anu langkung laun-tibatan anu diarepkeun dina bulan Séptember, tanda pesimis ngeunaan kaayaan perekonomian sanaos totalna ditahan deui sacara signifikan ku turunna padamelan pamaréntah.

Gaji nonfarm naék ngan ku 194,000 dina sabulan, dibandingkeun sareng perkiraan Dow Jones 500,000, éta Departemen Tenaga Kerja dilaporkeun.

Sanaos padamelan lemah, gajih ningkat pisan. Keuntungan bulanan tina 0.6% ngadorong naékna sataun ka taun kana 4.6% nalika perusahaan nganggo naék gaji pikeun merangan kakurangan tenaga kerja anu tetep. Tenaga kerja anu aya ditolak ku 183,000 dina bulan Séptember sareng 3.1 juta isin dimana éta dina bulan Pébruari 2020, sateuacan pandemi dinyatakeun.

Laporan éta sumping dina waktos anu penting pikeun perekonomian, kalayan data anu anyar nunjukkeun belanja konsumen anu padet sanaos ningkatna harga, kamekaran di sektor manufaktur sareng jasa, sareng surging biaya perumahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment