24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

UPDATE: United Airlines Untold Story of a COVID-19 Nightmare Terus

50 panumpang anu hiber dina hiber United Airlines 3742 ti Chicago ka Milwaukee, dioperasikeun ku Air Wisconsin, dinten Senén bakal asa-asa upami aranjeunna katerap COVID-19. Hiber ieu kuduna henteu pernah diidinan angkat, sareng ieu dikonfirmasi ku pramugari sareng kaptén salaku henteu aman.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Update

  • FAA ngahontal ka eTurboNews sareng ngaku masalahna.
  • FAA ngawartoskeun eTurboNews Kadua Sistem Air Conditioning peupeus sareng biasa pisan pesawat na hiber sareng panumpang, tapi henteu haram
  • FAA ngawartoskeun eTurboNews yén loopole panginten tiasa dideteksi kusabab carita ieu. Naon anu saé dina waktos anu henteu pandemi, panginten henteu aman nalika pandemi. Pembaruan sanésna bakal datang

  • Hiber komuter United Airlines dimana filtrasi hawa dipareuman kusabab gangguan fungsi diidinan ngapung.
  • Masalah ieu dipikaterang sateuacan angkat sareng teu dipalire.
  • United Airlines UA 3742 ti Chicago ka Milwaukee dina 4 Oktober.
  • Scott Kirby, CEO United Airlines, saur Juli Juli 2020: "Kami terang lingkungan dina pesawat aman, sabab aliran udara didesain pikeun ngaleutikan panularan panyakit, janten anu langkung awal urang maksimalkeun pungsi aliran udara dina sistem filtrasi HEPA urang, langkung saé pikeun awak kami sareng konsumén. Kualitas hawa, digabungkeun sareng kabijakan topéng anu ketat sareng permukaan anu biasa disinféksi, mangrupikeun blok ngawangun pikeun nyegah panyebaran COVID-19 dina kapal terbang. " 

    Éta matak ngaganggu ningali maskapai anu sami pisan teu merhatoskeun naon anu dipuji CEO na salaku hiji-hijina cara pikeun ngoperasikeun maskapai kalayan aman salami pandemi éta.

    Pangropéa United Airlines di Chicago ngadorong kaptén anu ngalayang UA 3742 pikeun berangkat terang yén sistem filter hawa henteu tiasa dianggo dina hiber pondok ieu ka Milwaukee. Punten: Pangropéa Air Wisconsin aya di Milwaukee - entong panumpang na.

    UA 3742 dioperasikeun ku maskapai komuter di Milwaukee Air Wisconsin, nganggo CL 65, anu katingalina mangrupikeun pesawat CRJ 200. Kanadair CL 65 mangrupikeun pesawat 50 korsi anu diwangun ku Quebec, Bombardier anu berbasis di Kanada, antara 1992 dugi ka 2006.

    Iraha eTurboNews disebutna dukungan téknis Bombardier, ieu publikasi dibéjakeun yén pesawat parantos lami teuing pikeun ngagaduhan dukungan online ayeuna.

    Hatur nuhun ka Saringan hawa partikel-tingkat efisiensi tinggi rumah sakit (HEPA), seuseueurna partikel (kalebet kuman sareng titisan saluran pernapasan viral) dikaluarkeun tina udara kabin maskapai modéren dina interval anu rutin sabab éta dikali sareng diganti ku hawa seger. Ieu lumangsung dina sadaya pesawat anu langkung ageung tibatan kaseueuran jet régional 50 korsi sanaos sababaraha maskapai anu nanem modal dina téknologi filtrasi HEPA dina pesawat-pesawat éta ogé.

    Anu jelas, upami henteu aya sirkulasi hawa dina penerbangan panumpang, ieu bakal nempatkeun panumpang sareng awak sapertos dina bahaya néwak kuman, sapertos COVID-19. eTurboNews ngahontal ka pengacara penerbangan Lee di New York, sareng VJ P, tilas VP Etihad Airways pikeun mastikeun ieu.

    Disarankeun cicing 6 kaki jauhna ti panumpang salajengna, anu tangtosna moal mungkin dina pesawat komérsial, khusus dina jet komuter anu parantos dipesen, sapertos UA 3742 dina 4 Oktober.

    Kalayan henteu aya jarak sosial, filtrasi hawa anu pas tiasa janten hiji-hijina hal anu tiasa nangtung antara panumpang sareng virus.

    Di UA 3742 dioperasikeun ti Chicago O'Hare ka Milwaukee dina 4 Oktober, staf darat United Airlines ngumumkeun di daérah kost, yén éta bakal janten haneut dina pesawat kumargi AC na henteu nyaluyukeun. Henteu aya katerangan yén sistem ventilasi parantos kaluar, sareng éta bakal nempatkeun panumpang sareng kru rentan nangkep coronavirus atanapi panyawat udara anu sanés.

    UA 3742 taksi ka landasan pacu di Chicago, sareng suhu di jero parantos panas pisan, seuseueurna panumpang mimiti ngésang, sareng sababaraha anu sanésna mimiti batuk.

    Sistem sirkulasi udara henteu pernah datang, tapi ironisna, pramugari kalayan bangga ngajelaskeun rézim beberesih Serikat Airlines anyar.

    Nalika ditaros sacara pribadi, pramugari anu sami ngawartosan eTurboNews yén anjeunna sieun janten dina penerbangan éta sareng dijangjikeun dina penerbangan sateuacanna sistem ventilasi bakal diurus di Chicago. Anjeunna nyarios yén anjeunna hoream satuju pikeun neraskeun ka Milwaukee, anu ogé bumi na, nambihan yén anjeunna moal balik deui damel pikeun ngapung dina pesawat ieu deui.

    eTurboNews sababaraha kali ngahontal ka United Airlines sareng Air Wisconsin kanggo kéngingkeun klarifikasi naha saringan sapertos anu dianggo dina hiber ieu. Teu acan aya réspon ti duanana.

    Tétéla di Chicago, hub UA, pangropéa United Airlines henteu kersa nungkulan masalah éta sareng ngusulkeun hiber ka Milwaukee kanggo dioperasikeun, janten pesawatna tiasa didereskeun di Milwaukee, markas bumi Air Wisconsin.

    eTurboNews ngobrol sareng pilot saatos badarat sareng naroskeun naha éta aman pikeun ngaoperasikeun hiber anu parantos dipesen kalayan sistem ventilasi anu salah nalika pandemi. Pilot ngaku ka eTurboNews éta henteu, sareng anjeunna nyungkeun hapunten.

    Panumpang anu sanés nyarios yén anjeunna mangrupikeun pensiunan kaptén sareng kesel yén kaptén Air Wisconsin ngoperasikeun pesawat ieu.

    eTurboNews ngahontal ka United Airlines sababaraha kali pikeun milarian terang naha panumpang dina hiber ieu tiasa dilacak, tapi deui teu acan aya réspon.

    eTurboNews ogé ngahontal ka United Airlines nyungkeun penjelasan. Hubungan média ngawartoskeun eTurboNews, teu aya kajadian anu dicalagat pikeun hiber ieu.

    Layanan palanggan UA nyarios, ieu sanés masalah ageung sabab éta ngan hiber pisan pondok, tapi aranjeunna bakal kiridit 5,000 mil flyer sering pikeun "ngarareunah."

    Anu purun ku nami mimiti "Chris" diajak ngobrol eTurboNews penerbit Juergen Steinmetz. Cenah, yén anjeunna VP Kaamanan Perusahaan pikeun Air Wisconsin. Anjeunna ngaku kajadian éta sareng nyungkeun hapunten. Anjeunna janji bakal uih deui ka eTN kalayan langkung seueur detailna. Éta henteu kajadian, tapi tibatan Air Wisconsin ngirim email kalayan henteu aya nami kontak atanapi tanda tangan.

    Ngeunaan pangalaman anyar anjeun dina hiber 3742 kalayan jasa ti Chicago ka Milwaukee. Kasalametan mangrupikeun prioritas nomer hiji urang di Air Wisconsin.

    Pesawat ieu patepung sareng kriteria kaparigelan FAA sareng awak kami, dina konsultasi sareng ahli pangropéa kami, mastikeun hiber éta aman dioperasikeun. Kami nyungkeun hapunten tina kakirangan anu anjeun alami dina hiber sareng hatur nuhun parantos masihan masalah ieu.

    Nyitak Friendly, PDF & Email

    Ngeunaan nyeratna

    Juergen T Steinmetz

    Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
    Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

    Leave a Comment

    2 Komentar

    • Dear L.Lazuli
      Ngan pikeun netelakeun koméntar anjeun.
      Layanan palanggan Serikat Airlines 1K nyarios ka kuring dina telepon tindak lanjut anu kadua yén aranjeunna ngimbangan kuring 5K mil. Kuring ngaréspon kuring sanés saatos santunan tapi penjelasan sareng hoyong ningali éta UA ngalacak panumpang dina kapal.
      Nona ti 1 K konsumén dina telepon dirékam ieu nyatakeun yén ieu ngan hiber pondok sareng teu aya deui kompensasi anu tiasa diidinan sacara lengkep teu malire perhatian kuring.

      Kuring naros ka hubungan média pikeun réspon. Saatos 5 email susulan ngan ukur réspon anu ditampi nyaéta anu diterbitkeun sareng ti udara Wisconsin.

      Kuring memang nyarios ka Chris VP kaamanan ti
      Air Wisconsin anu sadar kana masalah éta sareng janji bakal uih deui ka kuring - anjeunna henteu pernah ngalakukeun éta.

    • Sakitu waé di dieu pikeun nelepon BS. A. Sanés pesawat atanapi awak Serikat, éta maskapai komuter. B. Upami pangropéa ngingetkeun Kaptén naha teu aya laporan tertulis ngeunaan sistem rusak? C. Kuring yakin pisan saha waé di manajemén Serikat anu kantos nyarios ka pers nyatakeun yén ieu "henteu masalah ageung" kumargi éta hiber pondok. Aya dua sisi pikeun unggal carita sareng anu ieu pinuh ku liang.