24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Inggris Ayeuna Angkat Wisata Panaséhat Nyegah Wisata Henteu Penting dina Jamaika

Jamaika di paménta ku wisatawan AS
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett parantos ngabagéakeun berita yén Pamaréntah Inggris parantos angkat piwuruk ngalawan sadaya perjalanan anu teu penting pikeun Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dumasar kana penilaian résiko anu aya hubunganana sareng COVID-19, Inggris ngaleungitkeun larangan dina perjalanan ka Jamaika.
  2. Pasar Inggris penting pisan di Jamaika, janten nagara éta antisipasi ngarep-ngarep pangunjung ti Inggris sakali deui.
  3. Koridor Ketahanan Pariwisata Jamaika parantos épéktip pisan, sareng nagara éta hoyong palancong ngaraos aman sareng yakin nalika nganjang.

Pamekaranana saatos Kantor Luar Negeri, Pasamakmuran & Pangembangan Inggris, ngaluarkeun pembaruan tadi dinten ieu, ngaleungitkeun larangan anu aya hubunganana sareng COVID-19 dumasarkeun kana résiko anu aya hubunganana sareng pandemi ayeuna.

Dina pengumuman éta, TUI, perusahaan pariwisata panggedéna di dunya, diperkirakeun ngahurungkeun deui penerbangan ka Pulo Jawa bulan ieu, saatos ditangguhkeun aranjeunna dina bulan Agustus kusabab naséhat Pamaréntah Inggris ka warga ngalawan perjalanan anu teu penting di Pulo Jawa kusabab COVID -19 ancaman.

bartlett
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Dina ngabagéakeun berita Menteri Bartlett, nyatet yén "éta bakal masihan dorongan anu diperyogikeun pisan pikeun sektor pariwisata sareng pasti bakal pedah ékonomi. " 

"Pengumuman dinten ieu mangrupikeun pamekaran utami pikeun Industri pariwisata Jamaika. Pikeun urang di Jamaika, pasar Inggris penting pisan, sareng ku éta kami ngarepkeun sakali deui ngabagéakeun para tamu ti Inggris ka tujuan kami. Pengumuman éta bakal ngabantosan bahan bakar kadatangan ti pasar éta sareng ngabantosan ngajalankeun séktor pariwisata urang sareng ékonomi Jamaika, "saurna. 

"Penerbangan TUI sareng jasa wisata ogé bakal dilanjutkeun, anu mangrupikeun pengumuman anu disambut pisan pikeun pamangku kapentingan kami anu gumantung pisan kana kelompok global utama ieu, anu mangrupikeun pangangkut wisatawan UK pangageungna ka Jamaika," saur Bartlett.

"Kuring hoyong mastikeun yén datang kami ti Inggris, yén Jamaika mangrupikeun tujuan anu aman. Koridor Ketahanan Pariwisata kami parantos efektif pisan sareng parantos ningali tingkat inféksi anu handap pisan. Prioritas utama kami nyaéta sareng masih nyaéta menanamkan kapercayaan wisatawan. Kami hoyong anu ngumbara ngaraos aman sareng yakin dina nganjang ka kami sareng ogé ngagaduhan pangalaman anu berkesan, "tambahna. 

TUI mangrupikeun grup pariwisata anu terkenal di dunya. Portopolio jembar anu dikumpulkeun dina payung Grup diwangun ku operator wisata anu kuat, sakitar 1,600 agénsi perjalanan sareng portal online anu pangpayunna, lima maskapai sareng sakitar 150 pesawat terbang, sakitar 400 hotel, sakitar 15 kapal pesiar sareng seueur agénsi anu sumping di sadaya tujuan liburan utama di panjuru dunya. . Éta nutupan ranté nilai pariwisata dina hiji hateup.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment