24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Obrolan Pariwisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IMEX Anjog ka Jalan dina Rapat Éropa sareng Perjalanan Konvénsi

IMEX Amérika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Anjog jalan di masa depan rapat sareng industri konvensi Éropa, MMGY Hills Balfour sareng MMGY Travel Intelligence Éropa kolaborasi sareng pamimpin industri kelas berat global sareng MICE, IMEX, pikeun ngararancang sareng nyayogikeun survey 2021/22 anu judulna "A Potret Rapat Éropa sareng Perjalanan Konvénsi: Perspéktip ti wisatawan sareng ahli perencanaan. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Survei ieu dirancang pikeun nganalisa henteu ngan ukur nohonan sentimen perencana tapi ogé anu penting, maksud sareng karesep anu hadir.
  2. Éta bakal ngabantosan pituduh kaputusan ngeunaan investasi, anggaran pamasaran, kamekaran sacara umum, sareng stratégi pangwangunan.
  3. Survei bakal nyayogikeun pamahaman anu jelas, komprehensif, sareng tepat waktuna ngeunaan rapat sareng konvensi Éropa sapertos ayeuna sareng ka hareup.

Mangrupikeun anu munggaran di Éropa, survey ieu dirancang pikeun nalungtik saluareun parameter anu aya, nalungtik henteu ngan ukur nohonan sentimen perencana tapi ogé anu penting, maksud sareng karesep anu hadir. Tujuan Éropa sareng global ogé pamangku kapentingan industri pariwisata gaduh kasempetan pikeun mingpin pamulihan di komunitasna, dumasar iraha sareng kumaha industri rapat bounces balik ti COVID-19. Survei ieu bakal ngabantosan pituduh ngeunaan kaputusan investasi, anggaran pamasaran, strategi kamekaran sareng kamekaran sacara gembleng ku nyayogikeun pamahaman anu jelas, komprehensif sareng tepat waktuna ngeunaan rapat sareng konvensi Éropa sapertos ayeuna sareng di masa anu payun.

Potrét Rapat Éropa sareng Perjalanan Konvénsi

Sakumaha disorot dina survey US US panganyarna MMGY Travel Intelligence, tiasa aya béda anu jero antara persépsi sareng tingkah laku diantara anu ngarencanakeun sareng anu hadir. Éropa mangrupikeun kantor pusat sababaraha panata acara acara bisnis global anu paling penting sareng, kalayan wawasan anu teu ternilai anu disayogikeun tina survey ieu, tujuan tiasa muncul kayakinan dina pamahaman sareng pamahaman ngeunaan bentang MICE di Éropa dina sababaraha bulan ka payun.

Ngoméntaran survey AS, Butch Spyridon, Présidén sareng CEO Nashville Convention & Visitors Corporation (NCVC), nyarios: "Survei Rapat & Konvensi anu dilakukeun ku MMGY Travel Intelligence ngungkabkeun gambaran anu otentik ngeunaan lanskap industri sareng nyayogikeun wawasan anu teu kapendak kana Pola pikir US sareng pangirut. Kalayan bantosan data anu akurat ieu, Nashville tiasa nyiptakeun strategi M&C anu langkung mantep, relevan sareng pikahareupeun, ngabantosan posisi deui sareng ngadorong tawaran urang balik ka pasar. "

Carina Bauer, IMEX CEO Grup, mairan: "Nalika rapat sareng acara industri Éropa netepkeun ngeunaan 'ngawangun payun langkung saé,' ieu hasil panilitian bakal nawiskeun sudut pandang anu seger sareng inpormasi bisnis dumasar kana data anu hadé, wawakil. Urang sadayana ngagaduhan rasa visceral ti mana urang asalna sareng naon anu parantos urang lalar liwat dua taun katukang. Panilitian ieu dimaksudkeun pikeun ngungkabkeun gambaran anu langkung jelas ngeunaan tujuan urang. "

Dikelarkeun ka para perencana di sakitar Éropa sareng ka anu sumping di Inggris, Jérman, Perancis sareng Walanda, survey bakal dilakukeun dina dua gelombang: anu kahiji dina Q4 2021 sareng anu kadua di Q1 2022.

Éta bakal ngabahas topik anu relevan sareng tepat waktos sapertos:

● Kumaha parasaan para peserta ngeunaan rapat virtual sareng hibrid sareng kumaha saur aranjeunna paripolahna tiasa kapangaruhan di 2022 sareng sajabina?

● Tujuan konperénsi naon anu ngagaduhan daya tarik pikeun hadirin anu maju sareng kumaha preferensi ieu dirobah kusabab COVID-19?

● Naha bagéan industri tangtu langkung dipikaresep tibatan bagéan industri sanés pikeun tetep ngiringan sami sareng kumaha anu dilakukeun sateuacan COVID-19?

● Naon kontén, tempat sareng / atanapi insentif anu cekap maksa pikeun hadirin nyandak kaputusan pikeun ngarambat rapat?

● Halangan naon, salain tina masalah kaséhatan sareng kaamanan anu jelas, anu kedah dileungitkeun atanapi diringankeun?

● Segmen rapat naon (mis. SMERF, asosiasi, perusahaan, sareng sajabana) anu direncanakeun rencanana pulih heula sareng naon waktos anu diantisipasi?

● Kumaha organisasi pamasaran sareng manajemén tujuan langkung cocog pikeun kabutuhan rapat rapat ayeuna sareng ka hareup?

● Kumaha carana nyumponan pasilitas atanapi logistik mangaruhan perencanaan kelompok, sareng naon upaya kaamanan anyar anu penting pisan pikeun parencana boh anu hadir?

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment