24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Investasi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Helikopter di India: Hadé pikeun Infrastruktur sareng Pariwisata

Helikopter di India

Sarat jeung Kaayaan Helikopter 10-titik énggal, "Helicopter Accelerator Cell," diumumkeun sareng diadegkeun ku Kamentrian Penerbangan Sipil India.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Helikopter ngagaduhan peran penting dina pamekaran ékonomi sareng mangrupikeun bagian penting tina ékosistem penerbangan sipil.
  2. Koridor helikopter kedah disiapkeun di 10 kota kalayan 82 rute, 6 khusus, pikeun ngamimitian.
  3. Helipad kedah disiapkeun sapanjang jalan tol pikeun ngabantosan évakuasi korban kacilakaan kalayan 3 jalan tol anu parantos dikenal.

Mr Jyotiraditya Scindia, Menteri Penerbangan Sipil, dinten ayeuna nyarios yén konsép helikopter éta henteu énggal di India, tapi éta kedah dikembangkeun ku struktur anu bakal ngamungkinkeun industri damel babarengan sareng pamaréntah pikeun ngalayanan masarakat. Penetrasi helikopter di nagara kudu jadi prioritas, cenah. Anjeunna nambahan yén lanskap perlu disayogikeun anu ngamungkinkeun para operator masihan jasa dina sumanget kabangsaan anu sajati, sareng pikiran kedah dituturkeun ku tindakan.

Ngadaptarkeun KTT Helikopter FICCI ka-3 taun 2021, "[email dijaga]: Ngalegaan Tumuwuhna Industri Helikopter India sareng Ningkatkeun Konéktipitas Udara, "Mr. Scindia ngumumkeun Sarat jeung Kaayaan Helikopter 10-léngkah. Nyarioskeun ngeunaan kabijakan éta, Mr. Scindia nyatet yén Helicopter Accelerator Cell khusus parantos disiapkeun ku Kamentrian Penerbangan Sipil anu bakal ningali sadaya masalah industri di séktor éta.

Salajengna, Menteri ngumumkeun yén salaku bagian tina kawijakan ieu, sadaya biaya badarat bakal dibatalkeun sareng setoran parkir bakal dibalikeun. "Kami bakal janten sumber anu tiasa dianggo pikeun ngagampangkeun pertumbuhan anjeun. Léngkah katilu tina kabijakan éta bakal mastikeun yén perwira AAI sareng ATC ngadeukeutan ka industri sahingga urang tiasa mastikeun yén latihan anu cekap dipasihkeun ka sadaya jalma ngeunaan masalah helikopter, "saurna.

Dina raraga ngagampangkeun usaha, Menteri ngabéjaan yén kelompok piwuruk parantos didamel dina helikopter. "Titik nyeri industri bakal kajawab dina [sékrési] atanapi tingkat kuring. Isu aturan sareng peraturan anu luntur bakal diurus, "saurna.

Mr Scindia nambihkeun yén 4 Heli Hubs sareng Unit Latihan bakal dibentuk di Mumbai, Guwahati, Delhi, sareng Bangalore. Anjeunna ogé nyarios yén Helikopter Koridor bakal disiapkeun di 10 kota kalayan 82 ruteu. Kamentrian ayeuna bakal ngamimitian operasi dina 6 rute khusus pikeun ngamimitian. Rute utama anu diidentifikasi nyaéta Juhu-Pune, Pune- Juhu, Pacuan Kuda Mahalaxmi - Pune, Pune - Pacuan Kuda Mahalaxmi, Gandhinagar - Ahmedabad, sareng Ahmedabad - Gandhinagar.

Mr Scindia ogé nyebatkeun yén Helipads bakal disiapkeun sapanjang jalan tol anu diidentifikasi supados évakuasi korban kacilakaan tiasa langsung lumangsung. "Jalan tol Delhi-Bombay, Jalan tol Ambala-Kotputli, sareng Amritsar - Bathinda - Jamnagar Expressway bakal janten bagian tina HEMS urang (Jasa Darurat Helikopter)," tambah Menteri.

Heli-Disha, buklet ngeunaan Materi Pitunjuk Administratif ngeunaan Operasi Helikopter Sipil, anu dileupaskeun dina acara éta, bakal dipasihkeun ka unggal kolektor di unggal distrik nagara éta, Menteri ngumumkeun. Ieu bakal mastikeun kasadaran diciptakeun di administrasi kabupaten, tambahna.

Portal Heli Seva terpusat ogé diresmikeun dina acara éta salaku bagian tina Kawijakan Helikopter anu énggal. Peta jalan pikeun Heli Emergency Medical Services (HEMS) ogé dileupaskeun dina acara éta.

Jenderal (Dr.) VK Singh (Retd.), Menteri Nagara, Kamentrian Penerbangan Sipil, sareng Menteri Nagara, Kamentrian Jalan, Transportasi sareng Bina Marga, Pamaréntah India, nyarios yén helikopter ngagaduhan utilitas nyalira. Pangropéa sareng pamiaraeunana, mahal, ku sabab éta parantos dianggo kirang kanggo patalimarga panumpang. "Kami ngarepkeun yén kami bakal tiasa ngirangan biaya sareng ngajantenkeun sacara ékonomis. Ieu mangrupikeun sektor anu peryogi dorongan sareng peryogi jalan anu langkung ageung tina hal anu tiasa dianggo, "tambahna.

Mr Pushkar Singh Dhami, Menteri Besar, Pamaréntah Uttarakhand, nyarios yén Uttarakhand gumantung kana pariwisata pikeun ékonomi na, anu peryogi konéktipitas anu saé. "Kami ningali ka arah helikopter pikeun nyambungkeun jalma. Kami nyobian ngajantenkeun helikopter pikeun kendaraan umum sareng tujuan pikeun nyayogikeun layanan anu paling saé upami ngeunaan helikopter," saur anjeunna.

Mr Satpal Singh Mahara, Menteri Pariwisata, Irigasi, Budaya, sareng Ketua, Déwan Pangembangan Pariwisata Uttarakhand, nyatakeun yén dina upaya ningkatkeun konéktipitas, pamaréntah ngalakukeun upaya palabuan laut badarat ka Nanak Sagar. "Ieu bakal ngabantosan ngawangun konéktipitas. Nagara tujuanna janten panyadia jasa. "Kami ogé nyuhungkeun Bandara Internasional dibangun di Haridwar," saurna.

Ibu Usha Padhee, Sekertaris Bersama, Kamentrian Penerbangan Sipil, Pamaréntah India, Helikopter, ngadaptarkeun jumlah inisiatif anu dilakukeun ku Kamentrian Penerbangan Sipil. "Sél Helikopter Akselerator badé nyayogikeun platform pikeun sadaya mitra industri pikeun damel sasarengan sareng kerjasama sareng pamaréntah. Nyarios perkawis Heli Sewa, Ibu Padhee nyarios yén situs éta bakal janten tukang perobih gim nalika aranjeunna tetep nganggona sareng ngabeungharan eusina. "Situs ieu dumasar kana pamundut ti operator, sareng kami ngarepkeun clearances pikeun helikopter bakal gancang," saurna.

Mr Dilip Jawalkar, CEO, Déwan Pangembangan Pariwisata Uttarakhand, nyarios yén peran helikopter penting pisan khususna di daérah terpencil sareng pagunungan sapertos Uttarakhand. Taksi heli nambihan diménsi kaasupan, khusus kanggo warga emas, murangkalih sareng anu béda-béda kabisa. Helikopter nawiskeun modeu konektipitas panggancangna ka daérah anu jauh sareng teu tiasa diaksés sareng maénkeun peran ageung dina manajemén bencana sareng operasi nyalametkeun di nagara.

Mr Sanjeev Kumar, Pupuhu, Otoritas Bandara India, nyarios yén helikopter ngagaduhan peran penting dina pamekaran ékonomi sareng mangrupikeun bagian penting tina penerbangan sipil ékosistem.

Dr. RK Tyagi, Pupuhu, FICCI Task Force Aviation Umum, sareng Tilas Pupuhu, Hindustan Aeronautics Limited (HAL), sareng Pawan Hans Helicopters Limited (PHHL), saurna India dinten ayeuna gaduh kakuatan armada 236 helikopter anu dibagi diantara 73 operator. "Ieu industri anu paling fragmentasi kalayan ngan ukur 3 operator anu gaduh langkung ti 10 helikopter. India kedah gaduh langkung ti 5,000 helikopter kalayan sajumlah alus didaptarkeun pikeun layanan médis darurat, sareng undang-undang sareng katertiban, "saurna.

Mr. Remi Maillard, Pupuhu, Panitia Penerbangan Sipil FICCI, sareng Présidén sareng MD, Airbus India, nyarios yén topografi India sareng panyebaran penduduk ngajantenkeun nagara helikopter anu ideal. "Helikopter mangrupikeun bagéan anu maju di seueur ékonomi di dunya, nanging pasar helikopter saleresna ngaleutikan di India. Helikopter masih dianggap salaku cocooan mewah ti jalma beunghar. Pamaréntah sareng industri kedah [é] ngarobah persépsi helikopter - pikeun nganyahokeun helikopter kana posisi kana panarimaan anu langkung ageung, "saurna.

Mr Dilip Chenoy, Sekretaris Jéndral, FICCI, nyatakeun yén industri penerbangan sipil di India parantos muncul salaku salah sahiji industri anu paling gancang di nagara éta. "Helikopter tiasa ngagaduhan peranan penting dina pamekaran ékonomi, sareng pentingna helikopter dua kali kusabab ciri operasi karajinan rota ogé sipat penanganan dina kaayaan kagancangan udara anu handap," saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment