Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

CDC: Vaksin naon waé anu disatujuan ku WHO henteu kunanaon pikeun asup Amérika

CDC: Vaksin naon waé anu disatujuan ku WHO henteu kunanaon pikeun asup Amérika
CDC: Vaksin naon waé anu disatujuan ku WHO henteu kunanaon pikeun asup Amérika
Ditulis ku Harry Johnson

Imunisasi anu dikembangkeun ku Pfizer-BioNTech, Moderna sareng Johnson & Johnson ayeuna disatujuan di Amérika Serikat - anu terakhir nyaéta dua-hijina dumasar kana darurat - sedengkeun WHO parantos ngadukung jabs ti AstraZeneca / Oxford, Sinopharm sareng Sinovac salian ti tilu anu parantos disebat .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Genep vaksin anu disahkeun ku FDA / disatujuan atanapi didaptarkeun pikeun panggunaan darurat ku WHO bakal minuhan kriteria perjalanan ka Amérika Serikat.
  • Koméntar CDC sumping sababaraha minggu saatos Gedong Bodas nyatakeun éta bakal ngahambat larangan perjalanan udara ti 33 nagara.
  • CDC ogé mastikeun yén anjeunna parantos masihan terang ka sababaraha maskapai tina daptar COVID-19 jabs anu disatujuan.

Juru bicara Pusat Kontrol sareng Pencegahan Penyakit (CDC) AS nyatakeun yén vaksin COVID-19 anu disatujuan ku World Health Organisation (WHO) bakal diijinkeun pikeun datang asing anu nganjang ka Amérika Serikat.

"Genep vaksin anu disahkeun ku FDA / disatujuan atanapi didaptarkeun pikeun panggunaan darurat ku WHO bakal minuhan kriteria perjalanan ka AS," a CDC Juru bicara nyarios, numutkeun sumber berita.

Imunisasi dikembangkeun ku Pfizer-BioNTech, Modern sareng Johnson & Johnson ayeuna disatujuan di Amérika Serikat - duaan anu terakhir dina dasar panggunaan darurat waé - sedengkeun WHO parantos ngadukung jabs ti AstraZeneca / Oxford, Sinopharm sareng Sinovac salian ti tilu anu parantos disebat.

Koméntar CDC sumping sababaraha minggu saatos Gedong Bodas nyatakeun yén éta bakal angkat larangan perjalanan udara ti 33 nagara, mimitina ditumpukeun pikeun ngabendung panyebaran COVID-19, sawaktu dina bulan Nopémber. Nanging, dina waktos éta, éta henteu netepkeun imunisasi anu mana anu bakal cocog.

Teras dinten Jumaah, CDC ogé negeskeun yén anjeunna parantos ngawartosan sababaraha maskapai tina daptar jabs anu disatujuan, nambihan yén lembaga kaséhatan bakal "ngaleupaskeun pitunjuk sareng inpormasi tambahan sabab sarat perjalanan réngsé." 

Badan anu ngagambarkeun sajumlah operator udara, Airlines pikeun Amérika, negeskeun klaim éta, nyatakeun yén éta "resep ku kaputusan CDC pikeun nyatujuan daptar vaksinasi anu diidinan pikeun wisatawan anu lebet di Amérika Serikat."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Ngan Comirnaty anu disatujuan ku FDA. Pfizer-BioNTech nyaéta EUA sakumaha ogé Moderna sareng J&J. Éta jelas dieja dina dokumén FDA (Surat Persetujuan, FAQ pikeun Comirnaty (COVID-19 Vaksin mRNA) sareng Letter Of Otorisasi (Dihasilkeun deui). Kuring angkat ka dua toko obat sareng aranjeunna sigana henteu kantos nguping ngeunaan Comirnaty.