Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan Toronto ka Orlando dina Swoop ayeuna

Penerbangan Toronto ka Orlando dina Swoop ayeuna
Penerbangan Toronto ka Orlando dina Swoop ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Hiber perdana ti Bandara Internasional Toronto Pearson nandaan tonggak sejarah pikeun maskapai anu ultra-henteu mahal Kanada nalika ngembang jaringan AS.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Peresmian dinten ayeuna ngamimitian anu mimiti tina opat rute anu henteu lirén anyar ka Bandara Internasional Orlando Sanford pikeun maskapai anu murah.
  • Pelayanan perdana maskapai ultra-murah bijil ti Bandara Internasional Toronto Pearson jam 8:00 en EST sareng aman sumping jam 11:00 waktos lokal.
  • Swoop ngagaduhan misi pikeun ngajantenkeun perjalanan langkung terjangkau sareng tiasa diaksés pikeun sadayana urang Kanada. 

Dinten, Swoop ngarayakeun hiber kahijina pikeun Bandara Internasional Orlando Sanford. Pelayanan perdana maskapai ultra-murah bijil ti Bandara Internasional Toronto Pearson jam 8:00 en EST sareng aman sumping jam 11:00 waktos lokal.

"Kami bungah janten ngembangna jaringan AS ku diluncurkeun penerbangan perdana dinten ieu ka Bandara Internasional Orlando Sanford, "Saur Shane Workman, Kepala Operasi Hiber, Ngalieuk. "Kami terang urang Kanada hoyong pisan ngumbara ka kidul ka cerah Florida usum kieu sareng genah Bandara Internasional Orlando Sanford, aksés sareng jarak anu caket kana tempat wisata anu caket janten gerbang anu sampurna pikeun daérah éta."

Peresmian dinten ieu ngamimitian anu mimiti tina opat rute anu henteu lirén anyar pikeun Bandara Internasional Orlando Sanford pikeun maskapai biaya ultra murah. Dina sababaraha bulan ka payun, Ngalieukjasa tambahan nonstop pikeun Orlando Sanford disetél pikeun mimitian ti Hamilton, ON, Winnipeg, MB sareng Edmonton, AB.

Detil ngeunaan jasa Swoop ka Orlando Sanford

ruteTanggal Mimiti RencananaPuncak Frekuensi Mingguan
Toronto (YYZ) - Orlando Sanford (SFB)Oktober 9, 20213x Mingguan
Hamilton (YHM) - Orlando Sanford (SFB)November 1, 20212x Mingguan
Edmonton (YEG) - Orlando Sanford (SFB)Désémber 3, 20212x Mingguan
Winnipeg (YWG) - Orlando Sanford (SFB)Désémber 10, 20212x Mingguan

Ngalieuk mangrupikeun operator murah murah Kanada dipiboga ku WestJet. Éta sacara resmi diumumkeun dina tanggal 27 Séptémber 2017, sareng ngamimitian penerbangan dina tanggal 20 Juni 2018. maskapai ieu dumasar di Calgary sareng dingaranan WestJet kahoyong "ngabeledug" ka pasar Kanada nganggo modél bisnis énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment