24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Balikna TUI ka Jamaika Badé janten Parobihan Kaulinan Badag

TUI balik deui ka Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, yakin rencana balikna TUI, perusahaan pariwisata pangageungna di dunya, ka Jamaika bakal janten bursa permainan pikeun sektor pariwisata anu maju.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. TUI diarepkeun ngabalikan deui penerbangan ka pulau Jamaika dina sababaraha dinten.
  2. Ieu ngaleungitkeun kateupastian anu nyanghareupan Jamaika ti pasar Inggris, anu mangrupikeun pasar sumber panglegana pikeun wisatawan.
  3. Maskapai bakal nyandak genep penerbangan saminggu, nyayogikeun 1,800 dugi ka 2,000 korsi. Dina 2019 TUI ngangkut 11.8 juta panumpang maskapai sacara global.

Pengumuman balikna TUI kieu Kaputusan Pamaréntah Inggris pikeun angkat piwuruk ngalawan sadaya perjalanan anu teu penting pikeun Jamaika.

TUI diarepkeun ngabalikan deui penerbangan ka pulau dina sababaraha dinten, saatos ngagantungkeun aranjeunna dina bulan Agustus kusabab naséhat Pamaréntah Inggris ka warga ngalawan perjalanan anu teu penting ka Pulo Jawa kusabab ancaman COVID-19, anu ngahasilkeun pukulan gedé pikeun pariwisata.

Menteri Bartlett ngajelaskeun kaputusan ku TUI pikeun neraskeun penerbangan ka Jamaika salaku "warta wilujeng sumping pikeun industri pariwisata kami anu bouncing deui ti dunya gugur-kaluar disababkeun ku pandemi COVID-19." Cenah, "Ieu parantos ngaleungitkeun kateupastian yén urang nyanghareupan kami ti pasar Inggris, anu mangrupikeun pasar sumber panggedéna pikeun palancong."

Menteri Bartlett: Patuh ketat kana protokol COVID-19 konci pikeun hasil balik pesiar
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Menteri Bartlett nyatakeun yén "balikna TUI bakal janten bursa sabab bakal ngadorong aliran pangunjung anu tetep ti Inggris anu diandelkeun ku seueur sipat lokal sareng mitra wisata. Janten, pangaruh ékonomi bakal signifikan henteu ngan ukur pikeun wisata tapi ékonomi anu langkung ageung ogé. ” 

Anjeunna nambihkeun yén "penerbangan TUI bakal dilanjutkeun dugi akhir minggu payun sareng maskapai mawa genep penerbangan saminggu, nyayogikeun 1,800 dugi 2,000 korsi. Kami milarian sakitar 10,000 kamar wengi di hotél sareng giliran hébat pikeun akomodasi sareng palanggan anu sanés, khususna daya tarik sareng transportasi, anu hartosna padamelan pikeun langkung seueur padamel sareng tunjangan ékonomi pikeun kulawargana. " 

Menteri Bartlett nyarios: "Kalayan TUI ayeuna deui dina jadwal, Pariwisata Jamaika pamulihan aya di jalur anu saé pikeun kéngingkeun taneuh anu leungit sareng nempatkeun urang langkung caket kana balik kana nomer rékor pra-COVID. "

Dina 2019 TUI ngangkut 11.8 juta panumpang maskapai sacara global. Éta mangrupikeun kelompok pariwisata anu kawéntar di dunya. Portopolio lega anu dikempelkeun dina payung Grup diwangun ku operator wisata anu kuat, sakitar 1,600 agénsi perjalanan sareng portal online anu terkemuka, lima maskapai sareng sakitar 150 pesawat terbang, sakitar 400 hotel, sakitar 15 kapal pesiar sareng seueur agénsi anu datang dina sadaya tujuan liburan utama di panjuru dunya. . Éta nutupan ranté nilai pariwisata dina hiji hateup.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment