24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hawaii 6.1 Gempa dirasakan di sadaya Pulo

Henteu sering kajadian yén gempa bumi di Propinsi Hawaii dirasakan di sadaya kapuloan.
Soré ieu anu gedé pencét di kidul Pulo Ageung Hawaii.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gempa 6.1 diukur di kidul Pulo Ageung Hawaii siang ayeuna
  • Pusat epik gempa aya 17 mil di kidul Pulo ageung Hawaii, tapi karaos di sapanjang Nagara
  • Sadaya bandara sareng palabuhan di Propinsi Hawaii aya operasional

Pulo Ageung, utamina saatos wabah gunung seuneuan dikenal pikeun lini anu langkung alit.

Dinten ayeuna 6.1 mangrupikeun kakuatan anu boro kantos diukur dina Aloha Nagara.

Warga sareng pangunjung dugi ka Honolulu ngalaporkeun gempa bumi siang ieu.

Teu aya laporan ngeunaan cilaka atanapi karusakan utama dina waktos ayeuna.

Teu aya peringatan tsunami anu dipicu, tapi USGS ngawaskeun kaayaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment