24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi wartos jelema Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Bahama dina Posisi anu Saé Pikeun Nguntungkeun Tina Segmen Investasi sareng Multikultural

Bahama tiasa janten nagara idéal pikeun modal pikeun pamilik hotél sareng investor di Afrika. Wakil Perdana Menteri Bahama Chester Cooper ngajelaskeun kunaon.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nembé ngiringan ilubiung dina 25 étath Kapamilikan Tahunan Internasional Amérika Amérika Hotel & Summit Summit & Paméran Dagang (NABHOOD).
  • Misi Asosiasi Nasional Pamilik Hotel Hideung, Operator sareng Pamekar (NABHOOD) nyaéta nyiptakeun kabeungharan dina komunitas anu beragam ku cara ningkatkeun jumlah minoritas anu ngembangkeun, ngatur, ngoperasikeun, sareng gaduh hotél, bari ngalegaan kasempetan padagang sareng padamelan tingkat éksékutip.
  • Wakil Perdana Menteri, Yang Terhormat I. Chester Cooper masihan ucapan sareng pamimpin konci sanésna ti merek hotél paling luhur di daérah Karibia. Wakil Perdana Menteri nyatakeun naha investasi di Bahama ayeuna optimal.

"Dina taun-taun ayeuna, Bahama parantos nguntungkeun ngadeukeutan 3 milyar dolar dina investasi langsung asing. Proyék pangwangunan dibasajankeun mega-resort, marino sareng atraksi ka hotél butik. Kegiatan pangwangunan anu lumangsung ieu mangrupikeun indikator anu kuat tina hiji hal - kapercayaan investor, "saur Cooper.


Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, pendak sareng Hon. Charles Washington Misick, Premier, Kapuloan Turks sareng Caicos. Ogé ditingalikeun nyaéta Sekretaris Parlemén Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan, John Pinder, sareng Sekretaris Permanén Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, Reginal Saunders.
Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, ditingalikeun ngayakeun rapat di NABHOOD.

Anjeunna nambahan, "Kami ngerjakeun kamekaran pikeun datangna datang dina sababaraha bulan ka payun, dumasar kana pemesanan hotél anu positip. Aya kanaékan anu signifikan dina airlift anu didorong ku paménta panjualan pikeun perjalanan. Ayeuna, aya penerbangan langsung atanapi sakali jalan ka Bahamas ti unggal daérah utama Amérika Serikat. ”

Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, ditingalikeun sareng Hon. Charles Washington Misick, Perdana Menteri Kapuloan Turks sareng Caicos, sareng pamekar hotél sanés.
Wakil Perdana Menteri, Hon. I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, sareng Sekretaris Parlemén Menteri Pariwisata Bahamas, Investasi, & Penerbangan, John Pinder, diwawancara ku Penerbit Majelis Hideung & Majalah Pariwisata, Sol sareng Gloria Herbert.

Wakil Perdana Menteri dina ucapan panutupanana ngadorong sadaya anu hadir investasi di Bahama. "Bahama parantos netepkeun sadaya kaayaan perdana anu kondusif pikeun ngadorong pertumbuhan ékonomi, dina jangka pondok sareng jangka menengah sareng jangka panjang. Kuring ngajak anjeun datang ka Bahama, nanem modal sareng ngadeudeul kami. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment