Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Rébuan terdampar nalika Kulon Kidul ngabatalkeun ratusan langkung penerbangan dina Senén

Rébuan terdampar nalika Kulon Kidul ngabatalkeun ratusan langkung penerbangan dina Senén
Rébuan terdampar nalika Kulon Kidul ngabatalkeun ratusan langkung penerbangan dina Senén
Ditulis ku Harry Johnson

Southwest, dipikaterang ku harga anu kawilang murah, ngabatalkeun sahenteuna 1,018 hiber dina dinten Minggu, éta salian ti 808 hiber anu dibolaykeun dinten Saptu, numutkeun data ngalacak hiber. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines ngabatalkeun ratusan deui penerbangan dina Senén énjing saatos ampir 2000 pembatalan akhir minggu.
  • Rébuan panumpang Kidul-kulon kénging terdampar di bandara-bandara di sakuriling nagara.
  • Southwest Airlines nyalahkeun tingkat pambatalan anu teu normal dina masalah kendali lalu lintas udara.

Perebihan akhir pekan Southwest Airlines teras neraskeun dinten ayeuna, kalayan operator ngabolaykeun ampir 350 deui penerbangan dina Senén énjing.

Masalah Southwest Airlines dimimitian dinten Jumaah nalika cuaca parna di Florida sareng masalah pangendali lalu lintas-hawa nyababkeun aya seueur pembatalan, nyésakeun palanggan sareng anggota awak teu pas.

Southwest, dipikaterang ku harga anu kawilang murah, ngabatalkeun sahenteuna 1,018 hiber dina dinten Minggu, éta salian ti 808 hiber anu dibolaykeun dinten Saptu, numutkeun data ngalacak hiber. 

rébuan Kulon AirlinesPanumpang parantos kénging terdampar di bandara.

Dina pernyataan sabtu minggu, Southwest Airlines nyalahkeun tingkat pembatalan anu teu normal dina masalah kendali lalu lintas udara sareng "cuaca anu ngaganggu," nambihan yén aranjeunna damel "pulih" operasi éta.

Asosiasi Pilots Southwest Airlines (SWAPA), anu ngagambarkeun sakitar 10,000 pilot, tuang cai tiis kana spekulasi mogok anu lumangsung, nyarios dina dinten Minggu yén kelompok éta "fokus kana kaamanan awak kami, panumpang, sareng nungkulan tantangan operasional, sanés padamelan resmi kalakuan. "

Nanging, média anu nyebatkeun "sumber maskapai" parantos ngalaporkeun yén pengendali patalimarga udara ngayakeun "sakit" atanapi jalan kaluar di pusat kendali lalu lintas udara féderal di Hilliard, Florida ngeunaan vaksinasi wajib. Protes anu dilaporkeun nyababkeun "pangaruh riak" lumpuh Kulon Airlines'operasi.

Ngarespon rumor ngeunaan jalan-jalan massal dinten Minggu sore, éta Administrasi Penerbangan Federal (FAA) mecat laporan, maksa yén "henteu kakirangan padamelan udara FAA parantos dilaporkeun ti Jumaah."

Kapala Operasional Otoritas Penerbangan Jacksonville Tony Cugno dikabarkan ngirim email ka dewan direksi JAA, nyababkeun tuduhan pikeun bencana sababaraha karyawan nyandak "daun anu disatujuan normal" sareng pengendali anu kedah cicing di bumi salami 48 jam saatos nampi COVID- 19 ditémbak vaksin.

SouthWest Airlines janten salah sahiji maskapai udara utama AS terakhir anu ngenalkeun mandat vaksin pikeun padamelna Senén kamari. Kira-kira 56,000 pagawé Kulon Kidul dugi ka 8 Désémber kanggo divaksinasi upami aranjeunna hoyong ngajaga padamelan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment