24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Karibia langkung unggul tibatan dunya

Pariwisata Karibia langkung unggul tibatan dunya
Pariwisata Karibia langkung unggul tibatan dunya
Ditulis ku Harry Johnson

Kadatangan ka Karibia turun 30.8 persén salami lima bulan kahiji 2021, sacara signifikan langkung handap tina rata-rata global 65.1 persén

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tujuan wisata Karibia neraskeun perjalanan nuju sababaraha kamiripan normalitas.
  • Nalika kadatangan wisatawan terus katinggaleun angka pra-pandemi, pagelaran satengah taun munggaran didorong ku kuartal kadua.
  • Dina akhir datangna Méi aya dina 5.2 juta, turun 30.8% kanggo waktos anu sami dina taun 2020, langkung saé langkung saé tibatan rata-rata global turunna 65.1%.

Nalika tujuan pariwisata Karibia neraskeun perjalanan nuju sababaraha kamiripan normalitas, data awal ti nagara anggota Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) ngungkabkeun yén daérah éta ngungkulan sésana dunya dina satengah mimiti 2021.

Neil Walters, sekretaris jénderal CTO

Salami periode ieu, wisatawan internasional sumping ka Karibia ngahontal 6.6 juta, ngagambarkeun kamunduran 12.0 persén upami dibandingkeun sareng période anu sami taun ka tukang. Dina akhir datangna Méi aya dina 5.2 juta, turun 30.8 persén kanggo waktos anu sami dina taun 2020, langkung saé langkung saé tibatan rata-rata global turunna 65.1 persén. Tina daérah utama anu dianalisis, Amérika, anu kalebet Karibia, ngadaptar turunna 46.9 persén, upami henteu, henteu aya daérah sanés anu langkung saé tibatan ragrag 63 persén dina datangna.

While the tourist arrivals continued to lag pre-pandemic numbers, the first half year performance was boosted by a second quarter spurt when overnight tourist visits to the Karibia jumped between ten and 37 times greater than those in the corresponding months in 2020. In absolute terms, there was a steady improvement, as arrival numbers increased from one million in April to 1.2 million in May to 1.5 million in June, according to data compiled by the CTO’s research department.

Among the reasons for the strong second quarter was a rise in outbound travel from the region’s primary market, the United States, from which tourist visits reached 4.3 million in the first half of the year, a 21.7 percent increase. Other contributing factors included the easing of some travel restrictions and an increase in airlift.

“These are encouraging signs that the hard work our member countries have put into adapting to the changing environment of the pandemic is beginning to pay dividends,” said Neil Walters, the Organisasi Pariwisata Karibia’s acting secretary general. “Even as we embrace a recovery mindset and the opportunities the pandemic has given us, we must continue to be mindful of the challenges we currently face and the potential challenges a dynamic situation like the pandemic can present. The Caribbean tourism sector is known to be one of the most resilient in the world.”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment