Wisata Petualangan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Ngagabungkeun perjalanan sareng kerja jarak jauh mangrupikeun trend anu ngembang

Ngagabungkeun perjalanan sareng kerja jarak jauh mangrupikeun trend anu ngembang
Ngagabungkeun perjalanan sareng kerja jarak jauh mangrupikeun trend anu ngembang
Ditulis ku Harry Johnson

TUI nuju kana pasar alternatip sapertos tren anu ningkat pikeun gabungan perjalanan sareng pangalaman kerja jarak jauh nalika ngaluncurkeun paket 'kerja' anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kusabab pandemi global COVID-19 damel ti bumi ayeuna janten prakték standar pikeun seueur.
  • Pagawean tiasa janten popularitas sabab langkung seueur kalenturan damel dienalkeun nalika bangsa nuju balik deui ka kantor.
  • Éntri mimiti TUI kana pasar kerja tiasa ningali éta janten pamimpin pasar mimiti.

Kalayan paménta perjalanan diperkirakeun balik lalaunan, TUI nuju kana pasar alternatip sapertos tren naék pikeun perjalanan gabungan sareng pangalaman kerja jarak jauh sabab ngaluncurkeun paket 'kerja' énggal dina usaha janten panyadia utama jasa perjalanan anyar ieu.

Kusabab pandemi damel ti bumi ayeuna janten prakték standar pikeun seueur sareng padamelan tiasa naék kana popularitas sabab langkung kalenturan damel dienalkeun nalika bangsa nuju balik ka kantor.

TUI parantos mikawanoh tren anu ngembang ieu mimiti sareng ngararancang bungkusna ku hal-hal anu penting pikeun digawé di jauh kaasup Wi-Fi sareng ruang kerja khusus di 30 hotél global na. Jauh damel tiasa janten tonggong pikeun seueur, sareng mimiti asupna TUI kana pasar kerja tiasa ningali éta janten pamimpin pasar mimiti.

A polling anyar parantos nunjukkeun karesep anu luhur pikeun kirang kunjungan ka kantor post-COVID-19 kalayan 29% responden global ngan ukur badé nganjang ka kantor bulanan, triwulanan, atanapi nalika dipénta ku manajemén. Anu hiji deui dina lima (21%) henteu hoyong deui nganjang ka kantor deui.

Pergeseran padamelan jauh sareng karesep masarakat pikeun nganjang ka kantor kirang sering nunjukkeun kasempetan pasar anu saé pikeun TUIbungkus padamelan. Pandemi COVID-19 maksa jauh damel di padamelan padamel paling seueur, sareng pergeseran séntiménna nyorot kahoyong ngajaga panataan ayeuna. Seueur anu bakal nekat diri pikeun kabur, sareng parobihan pamandangan tiasa nyayogikeun dorongan produktivitas.

Hiji polling langsung salajengna mendakan yén 45% réspondén nyarioskeun kasempetan anu langkung saé pikeun museur nyaéta alesan pikeun ngajaga kerja jarak jauh. Kabur dina padamelan bakal nyayogikeun pangalaman damel jauh jauh tina gangguan bumi sareng kalebet tuangeun sadayana kalebet, karyawan tiasa fokus kana padamelan tanpa beban tambahan tina padamelan sadidinten.

TUI mangrupikeun operator wisata anu munggaran anu nawiskeun bungkus khusus pikeun padamel jarak jauh. Sanaos sababaraha grup hotél nawiskeun paket anu sami pikeun TUI, seuseueurna ngan ukur nawiskeun kamar sadinten waé. Operator wisata parantos ngagabungkeun persyaratan kerja jarak jauh anu penting sareng tetep santai di hotél na.

Kalayan paménta perjalanan diperkirakeun nyandak waktos kanggo rebound, nargétkeun paménta anu ningkat pikeun damel jarak jauh kalayan nawiskeun bungkus padamelan tiasa mayar TUI sareng ngadukung balikan deui langkung gancang kana tingkat pendapatan sateuacan COVID pikeun operator wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment