Berita Breaking Afghanistan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Hotél & Resor wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

Warga Inggris sareng Amérika ngawartosan supaya ulah hotél Kabul

Warga Inggris sareng Amérika ngawartosan supaya ulah hotél Kabul
Warga Inggris sareng Amérika ngawartosan supaya ulah hotél Kabul
Ditulis ku Harry Johnson

Ti saprak pamaréntahan Taliban, seueur urang asing anu angkat ti Afghanistan, tapi sababaraha wartawan sareng padamel bantuan tetep di ibukota.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Taliban milari pangakuan internasional sareng bantosan pikeun nyegah bencana kamanusaan.
  • Taliban berjuang pikeun nahan ancaman ti bab ISIL di Afghanistan.
  • Puluhan jalma tiwas di masjid dina serangan anu diklaim ku Nagara Islam di Propinsi Khorasan, ISKP (ISIS-K).

Departemen Negara Amérika Serikat parantos ngingetkeun sadaya warga Amérika Serikat di Apganistan pikeun ngajauhan hotél di kota ibukota Kabul. Kantor Asing, Pasamakmuran sareng Pangembangan Inggris ngaluarkeun peringatan anu sami pikeun sadaya warga Inggris anu ayeuna aya di nagara éta.

Hotel Kabul Serena

"Warga AS anu aya di atanapi caket na Hotél Serena kedah angkat langsung, "ceuk Departemen Luar Negeri AS, nyebatkeun" ancaman kaamanan "di daérah éta.

"Dina kaayaan paningkatan résiko anjeun disarankan pikeun henteu cicing di hotél, khususna di Kabul," saur Kantor Luar Negeri, Persemakmuran sareng Pamekaran Inggris.

Peringatan éta sumping sababaraha dinten saatos puluhan jalma tiwas di masjid dina serangan anu diklaim ku Nagara Islam di Propinsi Khorasan, ISKP (ISIS-K).

ti Taliban Panyandakan Alih, seueur urang asing anu angkat ti Afghanistan, tapi sababaraha wartawan sareng padamel bantuan tetep di ibukota.

Anu kawéntar Hotél Serena, hotél méwah anu dipikaresep ku wisatawan bisnis sareng tamu asing, parantos dua kali janten sasaran serangan téroris.

Taliban, anu nyita kakuatan di Apganistan dina bulan Agustus, milari pangakuan internasional sareng bantosan pikeun nyegah bencana kamanusaan sareng meringankeun krisis ékonomi nagara.

Tapi, nalika grup téroris transisi ti grup bersenjata kana kakuatan pamaréntahan, éta berjuang pikeun nahan ancaman ti bab ISIL Afghanistan.

Dina sabtu minggu, manula Taliban sareng delegasi AS ngayakeun paguneman paguneman kahiji di ibukota Qoha di Doha ti saprak ditarikna AS.

Perundingan "fokus kana masalah kaamanan sareng térorisme sareng jalan aman pikeun warga Amérika Serikat, warga asing anu sanés sareng mitra urang Afghanistan," numutkeun juru bicara Departemen Luar Negeri Ned Price.

Numutkeun ka Departemen Luar Negeri, diskusi éta "jujur ​​sareng propésional" sareng pejabat AS negeskeun yén "Taliban bakal diadili tina tindakanana, sanés ngan ukur kecap na".

Taliban nyatakeun yén Amérika Serikat sapuk pikeun ngirim bantosan ka Afghanistan, sanaos Amérika Serikat nyarioskeun yén masalah éta ngan ukur dibahas, sareng yén bantosan naon waé ka masarakat Afghanistan sanés pamaréntah Taliban.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment