Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Lufthansa hasil ngarengsekeun finalisasi tina paningkatan modal

Lufthansa hasil ngarengsekeun finalisasi tina paningkatan modal
Lufthansa hasil ngarengsekeun finalisasi tina paningkatan modal
Ditulis ku Harry Johnson

Deutsche Lufthansa AG parantos leres-leres mayar jumlah 1.5 milyar euro anu ditarik tina Partisipasi Senyap I tina Dana Ékstabilisasi Ékonomi Républik Féderal Jérman (ESF).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kanaékan modal Lufthansa sacara suksés réngsé - saham anyar diperdagangkeun dugi ka ayeuna.
  • Panghasilan tina aliran paningkatan modal langsung kana pamayaran dana stabilisasi Dana Stabilisasi Ékonomi Jérman (ESF).
  • Pamayaran lengkep sareng pembatalan tina Partisipasi Jempé ESF I sareng II direncanakeun sateuacan akhir taun.

Ku finalisasi dinten ieu kanaékan ibukota Deutsche Lufthansa AG parantos leres-leres mayar jumlah 1.5 milyar euro anu ditarik tina Silent Partisipasi I tina Dana Penstabilan Ékonomi Républik Féderal Jérman (ESF). Kalayan ieu, Deutsche Lufthansa AG parantos netepkeun bagian anu utami tina ukuran stabilisasi anu ayeuna aya ESF. Pamayaran éta dilakukeun sacara signifikan sateuacanna ti anu direncanakeun aslina.

Carsten Spohr, CEO Deutsche Lufthansa AG

Panghasilan kotor tina paningkatan modal ageung janten 2.162 milyar euro. Saham énggal ieu diperdagangkan di Bursa Saham Frankfurt ti saprak ayeuna. Kanaékan ibukota parantos réngsé.

Carsten Spohr, CEO Deutsche Lufthansa AG nyebutkeun:

"Kami pisan bersyukur éta Deutsche Lufthansa AG ieu distabilkeun sareng artos pajak dina waktos anu paling nangtang. Hal ieu dimungkinkeun pikeun ngalestarikeun langkung ti 100,000 padamelan sareng ngamankeun aranjeunna kanggo waktos payun. Dinten ieu, kami tetep janji sareng mayar bagian ageung tina dana stabilisasi langkung ti payun. Kami beuki yakin ngeunaan masa depan. Beuki seueur nagara anu muka watesna, sareng paménta pikeun perjalanan udara, khususna ti para pelancong bisnis, naék unggal dinten. Nanging, lingkungan pikeun maskapai tetep nangtang. Kusabab kitu urang konsisten dina neraskeun transformasi urang. Tujuan kami tetep henteu robih: Grup Lufthansa bakal terus membela posisina diantara 5 kelompok maskapai top di dunya. ”

Saatos pamayaran dinten ayeuna tina Partisipasi Jempé I, Perusahaan ogé badé mayar pinuh Partisipasi Jempé II 1 milyar euro sateuacan akhir taun 2021 sareng ngeureunkeun bagian anu henteu dianggo tina Partisipasi Jempé I ogé sateuacan akhir taun 2021. Pinjaman KWW tina 1 milyar euro parantos dibayar deui sateuacanna ti rencana (Pébruari 2021). ESF, anu ayeuna nyepeng 14.09% tina modal saham, parantos komitmen moal ngajual saham di perusahaan dina genep bulan saatos parantosan paningkatan modal. Nanging, penjualan saham bakal direngsekeun teu langkung ti 24 bulan saatos réngsé paningkatan modal, upami Perusahaan parantos mayar Partisipasi Jempé I sareng II sakumaha anu direncanakeun sareng yén syarat kontraktualna dicumponan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment