24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Perayaan Bingah Salaku Seychelles Ayeuna Ngalangkungan 2020 Kadatangan Pengunjung

Seychelles ngagungkeun kadatangan tamu
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Di jalan anu saé pikeun pulih saprak kaputusan kandel tujuan pikeun ngamimitian tahap terakhir dibuka deui dina Maret 2021, pasar Nusantara Samudra Hindia mangrupikeun tonggak tonggong deui salaku pangunjung 114,859 anu nincak ka Seychelles di luar penerbangan Qatar Airways QR 678, anu badarat jam 7:40 dinten Senén, 11 Oktober, sacara resmi ngaleungitkeun total jumlah tamu anu kacatet pikeun taun 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panumpang sareng awak disambut ku penari lokal sareng musik tradisional di Bandara Internasional Seychelles.
  2. Dinas Pariwisata siap nawiskeun hadiah aprésiasi salaku tanda syukur.
  3. Sekretaris Utama pikeun Pariwisata Ny Sherin Francis nyarios di bandara yén unggal tonggong tonggong ngagungkeun perayaan.

Panumpang sareng kru QR 233 678 turun di Bandara Internasional Seychelles di Pointe Larue ku paningali penari lokal maénkeun sora musik tradisional salaku tujuan anu dirayakeun ogé tonggong tonggong dina pagelaran pariwisata na.

Aranjeunna ogé nampi tanda apresiasi ti Departemen Pariwisata salaku tanda syukur pikeun ngahargaan tujuan pulau leutik.

Logo Seychelles 2021

Di bandara pikeun ngabagéakeun para tamu sareng nyirian prestasi ieu Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles, Ibu Sherin Francis, nyarios:

"Dibikeun taun sesah industri perjalanan parantos disanghareupan; unggal tonggak milangkala perayaan. Kiwari, urang cirian prestasi penting ieu ku rasa syukur. Ngan dua minggu ka tukang urang nampi tamu anu ka 100,000 pikeun sataun. Angka 118, 859 dinten ayeuna mangrupikeun angka anu penting sabab nunjukkeun yén Seychelles tetep janten tujuan anu langkung dipikaresep pikeun pengunjung. Tokohna ogé a wasiat kana karep sareng dedikasi tina padamelan anu dilakukeun ku kantor kami di sakumna dunya, mitra industri urang sareng sadayana Seychellois ngabantosan dina ngamimitian deui tihang ékonomi urang. Mangrupikeun dinten anu bangga pikeun tujuan kami, sabab kami parantos ngan ukur 10 bulan naon anu urang anggap salaku skenario kasus paling parah dina strategi pamulihan urang. "

Strategi diversifikasi dinamis saatos runtuhna industri pariwisata saatosna COVID parantos ningali kanaékan angka kadatangan anu tetep tina pasar feeder Seychelles ayeuna kaasup Rusia, Uni Émirat Arab (UEA), Israél, Jérman, Perancis sareng Swiss.

Kalayan Seychelles ayeuna aya dina daptar perjalanan anu disatujuan pikeun Inggris ogé Italia, panerapan hiber ku Condor sareng Air France engké Oktober ieu, operator pariwisata sareng silaturahmi lokal ngantisipasi waktos anu langkung saé payuneun usum liburan usum semi sareng usum salju salaku na pasar sumber pangunjung tradisional di Éropa naék.

Nyambungkeun pamulihan ékonomi na kana program vaksinasi sacara lega bangsa, protokol kaséhatan masarakat ogé latihan kaamanan-COVID anu ketat sareng sertifikasi usaha, pariwisata sareng operator silaturahmi, Seychelles mangrupikeun tujuan anu munggaran pikeun muka deui wates-watesna pikeun tamu dina Maret 2021 , strategi anu jelas mayar pikeun nagara anu pariwisata mangrupikeun pilar ékonomi utama.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment