hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Pesawat Leutik Nubruk ka Bumi Lingkungan: 2 Paéh

Kacilakaan pesawat anu fatal
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pesawat leutik nabrak di Santee, kota suburban di San Diego County, California, siang ieu, Senen, 11 Oktober 2021. Sahenteuna 2 anu parantos maot.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Cessna 340A nabrak 2 imah di lingkungan pinggiran kota anu ngabunuh duanana jalma dina kapal.
  2. Mimiti réspondén nyobian mastikeun yén teu aya anu tiwas di bumi anu nabrak. Dua warga dicandak ka rumah sakit saatos kabur salah sahiji bumi.
  3. Titik évakuasi samentawis parantos disiapkeun ku Palang Merah.

nu pesawat nabrak kana 2 bumi di juru jalan Jeremy sareng Greencastle sakitar 12:15 pm Pesawat éta mangrupikeun Cessna 340A sareng rencana hiber na ti Yuma, Arizona, ka Bandara Eksekutif Montgomery Gibbs di Kearny Mesa, numutkeun juru bicara County of San Diego.

Pamaréntah nyatakeun yén aranjeunna henteu terang sabaraha urang na dina pesawat, tapi yén aranjeunna yakin éta cilaka "henteu tiasa disalametkeun." Anu mimiti réspondén damel pikeun mastikeun yén anu aya di jero bumi anu tabrakan tiasa kaluar kalayan aman.

Dina pidéo ku SkyFOX, mesin pemadam kebakaran tiasa ditingali nyalahkeun 2 bumi anu dibongkar dina kacilakaan éta. Heartland Fire & Rescue nyatakeun bumi katilu ruksak, sareng awak bahan picilakaeun nuju ka daérah éta. Éta katingalina treuk kotak ogé ditabrak.

Hiji lalaki anu aya di tempat kejadian ngawartoskeun FOX 5 yén anjeunna nampi telepon ti tatangga anu nyarios yén indung sareng bapakna di buru-buru ka rumah sakit. “Henteu terang dugi ka seueur cilaka na. Kuring terang tina nyarios ka sababaraha tatangga yén éta langkung nabrak sareng lebam. Sigana mah aranjeunna untung aranjeunna aya di tukangeun bumi nalika éta kajantenan kusabab éta di payun. Michael, tatangga, narik indung kuring kaluar tina jandéla tukang sareng anak tiri kuring aya di buruan tukang jadi aranjeunna ngarecah pager pikeun ngaluarkeun anjeunna. "

Lokasina ngan 2 blok kuloneun kacilakaan éta nyaéta Santana High School, dimana sadaya murid aman, sakumaha anu dipasang dina Twitter. Murid dibébaskeun badé balik ka imah atanapi tuang siang, gumantung kana jadwal kelas Senénna.

Hiji titik évakuasi samentawis parantos disiapkeun ku Palang Merah Amérika di Cameron Family YMCA di 10123 Riverwalk Drive di Jaminan.

Anu nyababkeun kacilakaan ieu dina panilitian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment