Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Hak Asasi manusa wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Sydney ngeureunkeun lockdown COVID-19 na

Sydney ngeureunkeun lockdown COVID-19 na
Sydney ngeureunkeun lockdown COVID-19 na
Ditulis ku Harry Johnson

Langkung seueur curb bakal santai di akhir bulan Oktober, sakali nagara ngahontal 80% penduduk umur 16 taun atanapi langkung parantos divaksinasi. Nanging, anu henteu divaksinasi kedah ngantosan dugi ka 1 Désémber kanggo ngaraosan salah sahiji kabebasan anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sydney, Australia ngagampangkeun larangan saatos pencét 70 persén target vaksinasi penduduk anu layak.
  • New South Wales parantos santai sababaraha larangan pikeun warga anu divaksinasi pinuh.
  • Jalma anu divaksinasi pinuh tiasa kumpul dina kelompok 10 di jero rohangan, atanapi kelompok 30 di luar ruangan, sedengkeun kelompok 100 diidinan ngiringan kawinan sareng pamakaman.

Saatos pencét sasaran 70% penduduk anu layak divaksinasi, kota panggedéna di Australia, Sydney, parantos réngsé lokasina COVID-19 ampir opat bulan ayeuna.

Anyar NSW perdana Dominic Perrottet

Kaayaan Anyar Kidul Wales sareng ibu kotana upami Sydney, parantos santai sababaraha larangan kanggo anu divaksinasi pinuh, kalebet ngamungkinkeun kunjungan ka rumah tangga anu sanés sareng aksés ka réstoran, toko eceran, bioskop sareng gim anu kabuka kalayan tutup kapadetan anu ketat.

"Kuring nyarios ka sadayana dinten ieu, SUMATERA BARAT, anjeun parantos kéngingkeunana, ”nyatakeun Perdana Menteri Dominic Perrottet nagara éta.

Dina larangan anu santai, jalma anu divaksinasi lengkep tiasa kumpul dina kelompok 10 di bumi atanapi 30 di luar ruangan, sedengkeun kelompok anu 100 tiasa ngiringan kawinan sareng pamakaman. Anu di Greater Sydney daérah ogé bakal tiasa ngarambat saluareun wates déwan lokalna atanapi 5 kilométer ti imahna kanggo pertama kalina ti bulan Agustus.

Langkung seueur curb bakal santai di akhir bulan Oktober, sakali nagara ngahontal 80% penduduk umur 16 taun atanapi langkung parantos divaksinasi. Nanging, anu henteu divaksinasi kedah ngantosan dugi ka 1 Désémber kanggo ngaraosan salah sahiji kabebasan anyar.

"Komunitas parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngahontal target dosis dobel 70 persén, tapi urang kedah tetep jalan. Kami hoyong caket vaksinasi dobel 100 persén anu tiasa dijaga pikeun ngajaga sadayana salamet, ”saur Menteri Kaséhatan New South Wales Brad Hazzard dina pernyataan.

Léngkahna ngajantenkeun SUMATERA BARAT nagara bagian Australia anu mimiti kaluar tina lockdown tanpa ngaleungitkeun panularan virus kana virus, saatos wabah varian Delta dina bulan Juni ngaleungitkeun harepan pikeun neraskeun strategi éliminasi anu suksés Australia ngudag kaseueuran pandemi saprak mimiti 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment