24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

British Airways: Henteu aya deui para saderek

British Airways: Henteu aya deui para saderek
British Airways: Henteu aya deui para saderek
Ditulis ku Harry Johnson

Parobihan dina kawijakan British Airways parantos dilakukeun pikeun nyingkahan diskriminasi panumpang anu henteu aya dina dua kategori, sapertos barudak, ogé "pikeun ngahargaan norma sosial anu anyar."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • British Airways maréntahkeun pilotna pikeun henteu deui alamat panumpang maskapai salaku 'tuan sareng bapak'.
  • Parobihan dina kawijakan British Airways parantos disebatkeun salaku unggeuk pikeun 'kaasupan sareng kaanekaragaman'.
  • Teu jelas kumaha panumpang British Airways bakal disambut tibatan 'Ladies and Gentlemen' tradisional.

British Airways parantos janten maskapai paling anyar anu janten korban tina kabeneran pulitik anu hudang sareng ngagentos salam tradisional abad-lami na ku alternatip gibberish 'nétral gender'.

nu UK pamawa bendera parantos maréntahkeun pilot-pilot na pikeun henteu alamat deui panumpang salaku "tuan-tuan", tetep salamna nétral sareng gender.

Parobihan kawijakan parantos dianggap salaku unggeuk kana "kaasupan sareng kaanekaragaman."

Parobihan dina kabijakan parantos dilakukeun pikeun nyingkahan diskriminasi panumpang anu henteu aya dina dua kategori, sapertos barudak, ogé "pikeun ngahargaan norma sosial anu anyar."

nu British Airways Juru bicara parantos némbongan negeskeun ka arah "bangun nyarios," nyatet komitmen perusahaan kana "kaasupan sareng kaanekaragaman." 

"Kami komitmen pikeun mastikeun yén sadaya palanggan ngaraos wilujeng sumping nalika ngumbara sareng kami," saur juru carios maskapai éta.

Pengumuman éta henteu turun saé kalayan UK koméntator-condong koméntator. Sababaraha dugi ka nyatakeun kaputusan operator pikeun miceun kalimat, parantos lami katingali salaku bentuk alamat standar sareng sopan, "serangan" kana karakter nasional Inggris.

Sedengkeun panumpang naék a British Airways hiber moal aya deui anu nguping "para saderek," teu jelas kumaha palancong udara bakal ditujukeun ka payun, tapi maskapai na sacara tradisional "ngadorong pilotna pikeun nyandak kapribadian nyalira kana pengumuman dina kapal." 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kuring ngartos kahoyong inklusif tapi kumaha upami tradisi sareng sopan santun Inggris baheula? Janten ayeuna urang tiasa ngadangu "Wilujeng sumping di kapal Orang Pelancong anu kalebet Ladies sareng Gentlemen, murangkalih sareng para LGBT wisatawan kalayan bagéan anu sanés di masarakat urang !! ”

    Naon beban omong kosong !! Salam panjang sareng luhur ku Juragan. Kumaha brigade WOKE ieu dugi ka posisi dimana aranjeunna ngarahkeun parobahan sapertos kitu? Naon anu parantos terjadi sareng urang Inggris urang?