24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Sakabéh Thailand Ayeuna Ngabuka Anu Datang Tanpa Karantina ngumumkeun PM

Rebut layar TV nunjukkeun Perdana Menteri Thailand kamari ngumumkeun bubuka nagara tanpa karantina pikeun pengunjung.

Dina siaran nasional anu tipi, Perdana Menteri Thailand, Jenderal Prayut Chan-o-cha ngumumkeun, "Ayeuna waktuna pikeun urang lalaunan nyiapkeun diri pikeun ngamimitian deui pariwisata internasional. Dinten ieu kuring hoyong ngembarkeun hiji léngkah alit tapi penting. "

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamaréntah sateuacanna ngarencanakeun muka ngan ukur Bangkok sareng sababaraha propinsi.
  2. Pengumuman dinten ieu negeskeun yén sadaya nagara bakal dibuka deui.
  3. Mimiti 1 Nopémber, Thailand bakal ngamimitian nampi éntri anu teu dijamin ku udara pikeun anu parantos réngsé vaksinasi.

"Salami dua minggu ka payun, urang bakal mimiti laun ngamungkinkeun urang ngarambat tanpa kaayaan sesah. Inggris, Singapura sareng Australia ngamimitian santai kaayaan perjalanan di luar negeri pikeun warga negara. Kalayan kamajuan sapertos kieu, urang tetep kedah ati-ati, tapi urang kedah gancang maju. Kusabab kitu kuring parantos maréntahkeun ka Kamentrian Kaséhatan Umum ti mimiti 1 Nopémber sareng salajengna, yén Thailand bakal mimiti nampi jalan masuk anu henteu dijamin kana Thailand pikeun anu parantos réngsé vaksinasi sareng lebet Thailand ku udara, "nyatakeun PM. 

Pamaréntah sateuacanna ngarencanakeun muka ngan ukur Bangkok sareng sababaraha propinsi. Pengumuman Senén nunjukkeun yén dibuka deui bakal ngaliput sadaya penjuru nagara.

"Nalika asup ka Thailand, sadaya jalma kedah nunjukkeun yén aranjeunna bébas tina COVID-19, kalayan buktos tina hasil uji RT-PCR, anu diuji sateuacan angkat ti nagara asalna sareng bakal diuji COVID-19 deui saatos sumping. di Thailand. Saatos aranjeunna tiasa ngumbara sacara bébas ka daérah anu béda-béda sapertos urang Thailand anu normal tiasa.

"Mimitina, urang bakal nampi tamu ti nagara anu résiko rendah. Supados tiasa ngumbara ka Thailand 10 nagara bakal kalebet Inggris, Singapura, Jérman, Cina sareng Amérika Serikat.

"Tujuan kami, nyaéta pikeun ningkatkeun jumlah nagara salajengna dugi ka 1 Désémber 2021, sareng saatos éta, dugi ka 1 Januari 2022," saur PM.

Pikeun anu datang ti nagara-nagara anu henteu aya dina daptar nagara-nagara anu résiko rendah, aranjeunna tetep wilujeng sumping tapi mungkin nyanghareupan larangan anu langkung ageung kalebet karantina.

Perdana Menteri teras nyarios: "Dina 1 Désémber 2021, kami bakal nganggap ngamungkinkeun minuman beralkohol dikonsumsi di réstoran sareng ngamungkinkeun tempat hiburan sareng hiburan dioperasikeun khususna salametan perayaan Taun Anyar.

"Kuring terang kaputusan ieu aya résiko. Ampir pasti yén urang bakal ningali naékna samentawis dina kasus-kasus serius nalika urang bersantai watesan ieu.

"Kuring henteu ngira yén jutaan anu gumantung kana sektor éta tiasa mampuh niup dahsyat tina usum liburan kadua taun énggal.

"Tapi upami aya virus anu teu disangka-sangka dina sababaraha bulan ka payun, Thailand bakal meta sasuai."

Sektor kasebut nyumbang 20% ​​PDB. Panghasilan ti wisatawan asing nyalira sakitar 15% PDB, kalayan ampir 40 juta wisatawan ti luar negeri, khususna urang Tionghoa.

Bank Thailand perkirakeun ngan ukur 200,000 pendatang asing taun ayeuna ningkat kana 6 juta taun payun.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Andrew J. Kai - eTN Thailand

Leave a Comment