24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

Pariwisata Seychelles sareng Émirat Airlines Host GCC Media

Seychelles sareng Émirat Host GCC Media
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Salaku bagian tina kemitraan pang anyarna, maskapai Pariwisata Seychelles sareng maskapai Émirat ngayakeun perjalanan 3 dinten ti 26 Séptémber 29 2021, familiarizing wawakil imah média GCC anu kasohor kalayan kaéndahan sareng atraksi Kapuloan Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles parantos ngaluncurkeun kampanye anu langkung lega pikeun ngawangun deui kayakinan kana perjalanan ka nagara éta.
  2. Panangan pariwisata ngayakeun perjalanan familiarization média sareng sababaraha imah média GCC.
  3. Didemonstrasikan mangrupikeun fokus bangsa pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan pengunjung ogé operator pariwisata, staf, sareng penduduk lokal.

Para koréspondén ti Khaleej Times, Teluk News, Emarat Al Youm, sareng Kul Al Usra, sadayana di-host di LXR Mango House Seychelles, hotél butik méwah anyar Mahé di Anse aux Poules Bleues di basisir kidul kidul di Pulo utama.

Bagian tina kampanye anu langkung lega pikeun ngabantosan ngawangun deui kayakinan dina ngumbara ka pulau-pulau surga Samudra Hindia anu murni sareng nunjukkeun komitmen maskapai pikeun nawiskeun aksés ka tujuan anu saé, perjalanan pamoritarian média pangénggalna ieu nunjukkeun sababaraha produk sareng pangalaman anu hadé di pulau bari nyorot fokus bangsa dina mastikeun kasihatan sareng kasalametan pengunjung ogé operator pariwisata, staf , sareng penduduk lokal.

Logo Seychelles 2021

Ngomentaran kolaborasi, éta Pariwisata Seychelles wawakil di Dubai, Ahmed Fathallah, nyarios: "Hubungan kami sareng maskapai Émirat ngan ukur langkung kuat sareng langkung komitmen ngalangkungan waktos. Kami boga kaistiméwaan ningali langsung tempat-tempat wisata anu endah di pulau-pulau, ogé ngalaman kompleksitas budaya sareng kaendahan immersion Seychelles; éta leres-leres henteu kapopohokeun, sareng kuring miharep batur ogé bakal ngalaman aranjeunna. Kalayan kerja sama pang anyarna, kami bakal teras-terasan masihan pangalaman anu sami pikeun jalma anu ngusahakeun perjalanan kalayan aman. ”

Kemitraan strategis antara Pariwisata Seychelles sareng Émirat mangrupikeun serangkaian kampanye média anu sacara dominan diarahkeun ka daérah GCC, ayeuna nangtung salaku salah sahiji pasar sumber utama tujuan pulau.

#ebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment