24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Awards Botswana Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Étiopia Berita Breaking Ghana Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos News Breaking Nigeria jelema Warta Breaking Qatar Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Penghargaan Pariwisata Kontinental Anyar Dipasihkeun ku Dewan Pariwisata Afrika

Award Pariwisata Kontinental Déwan Pariwisata

Salaku pangakuan kana tugas mulya anu dilakukeun ku pamimpin pamaréntah Afrika sareng kapribadian konci sanésna dina pamekaran sareng promosi pariwisata di Afrika, Déwan Pariwisata Afrika (ATB) parantos masihan Anugrah Pariwisata Kontinental ka sababaraha pamingpina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina dmana ATB, utusan ti luar Afrika Wétan ilubiung dina Expo. Diantarana aya wakil ti Étiopia, Botswana, Nigeria, Ghana, sareng Qatar.
  2. Lembaga pariwisata buana nampilkeun penghargaan pikeun kapribadian konci di Afrika anu nangtung di tukangeun pariwisata sareng kasuksésan.
  3. The ATB Continental Awards dipasihkeun ka kapribadian ti sadaya zona géografis di Afrika.

Anu mimiti nampi ATB's Continental Tourism Awards 2021 nyaéta Présidén Tanzania, Samia Suluhu Hassan, salaku pangakuan pikeun komitmen sareng kontribusina pikeun ngembangkeun teraskeun promosi pariwisata Tanzania.

Presentasi ieu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) panghargaan dilaksanakeun dinten Sabtu nalika dibuka resmi Expo Pariwisata Daérah Afrika Wétan Kahiji (EARTE) anu dilaksanakeun di kota wisata Arzanha Kalér Tanzania Kalér.

Présidén parantos ngabimbing dina nyusun film dokumenter Royal Tour nampilkeun Tanzania tempat wisata, diantara inisiatif sanés anu dicandak ku Présidén pikeun ningkatkeun pangembangan pariwisata di Tanzania sareng Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika ditugaskeun pikeun ngamajukeun sareng mempermudah pertumbuhan pariwisata sareng pamekaran di buana.

Dibere panghargaan bergengsi na ka Kepala Nagara Tanzania, Ketua ATB Mr. Cuthbert Ncube, nyarios yén pamimpin Tanzania parantos mastikeun yén industri pariwisata rebound di tengah pandemi COVID-19.

Menteri Sumber Daya Alam jeung Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, nampi penghargaan atas nami Présidén.

Anu nampi anu sanés pikeun Déwan Kontinental Déwan Pariwisata Afrika 2021 nyaéta Menteri Pariwisata sareng Budaya Sierra Leone, Dr. Memunatu Pratt, anu mangrupikeun kapribadian utama anu ngiringan EARTE ti luar blok Komunitas Afrika Wétan (EAC).

Saatos nampi penghargaan éta, Dr Pratt nyarios yén anjeunna gumbira pikeun ilubiung dina EARTE sareng resep ningali paméran wisata régional sapertos di Afrika. Anjeunna bakal ngirim ide ka nagara-nagara Afrika Kulon pikeun ngadegkeun paméran wisata anu sami.

Anu nampi anu panghargaan ATB anu sanés nyaéta Menteri Sumberdaya Alam sareng Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro; Tuan Najib Balala, Menteri Pariwisata Kenya; Tuan Moses Vilakati, Menteri Pariwisata Karajaan Eswatini; sareng Menteri Pariwisata Botswana, Philda Kereng.

Expo Pariwisata Daerah EAC taunan dimimitian dina dinten Sabtu, 9 Oktober, ngajalankeun dugi ka ayeuna, 11 Oktober. Peserta dibéré kasempetan nganjang ka tempat wisata utama di Tanzania dugi ka 16 Oktober, kalebet tempat wisata alam liar anu populér.

Expo Pariwisata régional, anu pangheulana, diayakeun di daérah Afrika Wétan, ditujukeun pikeun ngamajukeun tempat wisata anu aya di nagara anggota EAC Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, sareng Sudan Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment