Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Konvensi Tahunan IATO Ayeuna Diaturkeun dina bulan Désémber di The Leela Gandhinagar

Konvénsi Taunan IATO anu bakal diayakeun di The Leela Gandhinagar

Konvénsi Tahunan IATO ka-36 anu diantisipasi bakal diayakeun di Gandhinagar Gujarat ti 16-19 Désémber 2021, kalayan tempat konvénsi di The Leela Gandhinagar, ngumumkeun Mr. Rajiv Mehra, Présidén Asosiasi Tur Operator India (IATO), dina pernyataan anu dikaluarkeun ku anjeunna dinten ayeuna, 11 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Konvensi Tahunan ieu tungtungna lumangsung saatos ditunda kusabab COVID-19.
  2. Ngayakeun acara dina bulan Désémber, panitia yakin éta masihan waktos anu cekap pikeun pamangku kapentingan pikeun ngalengkepan prosés vaksinasi dua dosis sateuacan konvensi.
  3. Prosedur operasi sareng norma standar ngeunaan COVID bakal dituturkeun ketat.

Nalika ngumumkeun kaputusan Komite Eksekutif, Mr. Rajiv Mehra nyarios, "Kami ngarencanakeun ngayakeun konvénsi di Gujarat dina bulan Séptember 2020 tapi kedah nunda anu sami kusabab COVID-19.

"Kusabab kaayaan na ningkat ayeuna dinten ka dinten sareng vaksinasi parantos ayun, kami yakin yén Désémber janten waktos anu pas pikeun ngayakeun konvénsi kami. Ieu bakal masihan waktos ka pamangku kapentingan pikeun kéngingkeun dosis anu kadua, anu henteu kéngingkeunana dugi ka ayeuna, sareng siap hadir dina konvénsi. Sadaya SOP sareng norma bakal dituturkeun sacara ketat, sareng sadaya delegasi anu bakal ngiringan konvensi kedah nyungkeun [salinan] sertipikat vaksinasi lengkep, sareng dumasar kana éta, pendaptaran konvénsi na bakal ditampi.

"Kami bakal uih deui ka Gujarat saatos jarak 10 taun, sareng éta bakal janten kasempetan anu saé pikeun anggota kami ningali infrastruktur anu ningkat sareng berkembang di Gujarat."

Rajiv Mehra, Présidén, Asosiasi Operator Wisata India (IATO)

Mr. Mehra nyebatkeun: "Kasuksésan anu luar biasa tina konvénsi anu pikasieuneun parantos naékkeun ekspektasi para anggota sareng sponsor. Langkung ti 900 delegasi diharepkeun pikeun [3] acara XNUMX dinten, sareng konvensi IATO dianti-anti pisan ku sadayana. ” 

Anjeunna ogé nyebatkeun yén industri ngalangkungan waktos anu parah pisan sareng fokus utamina nyaéta musyawarah kumaha éta tiasa ngahirupkeun deui pariwisata sareng bawa deui ka tingkat pra-COVID.

Rupa-rupa Wisata Konvénsi Post bakal diayakeun, anu bakal dipikaresep pisan IATO anggota. Saluyu sareng konvénsi éta, bakal aya Travel Mart, anu bakal janten kasempetan pikeun paméré paméran rupa-rupa tujuan, konperénsi, sareng tempat insentif khususna ku pamaréntah nagara.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment