Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Pengumuman Pers Warta Breaking Vietnam

Ascott Sun Group: A New Partnership - sareng naon hartosna

Siaran pérs
  • Naha anjeun disebatkeun dina siaran pers ieu, atanapi naha anjeun ngagaduhan langkung seueur rinci pikeun ditambihan?
  • Naha anjeun ngagaduhan inpormasi tambahan, poto, video atanapi tautan anu manpaat?
  • Pencét di dieu pikeun ngadopsi siaran pers ieu sareng ogé kéngingkeun pisibilitas langkung.

Ascott bakal ngatur 1,905 unit ngalangkungan tilu mérek tempat tinggal anu béda dina jero kompilasi Sun Group's Tay Ho View di Hanoi. Pangwangunan terpadu anu ikonik bakal janten tengara anyar Vietnam, ngarobih cakrawala kota sareng ngamaenkeun distrik waterfront kota Ho Ho eksklusif. Ascott bakal ngenalkeun merek The Crest Collection na di Vietnam. Ayeuna ngan ukur aya di Perancis, ieu mangrupikeun pertama kalinya Kumpulan Crest bakal debut di Asia, nyayogikeun sémah pangalaman méwah unik ngalangkungan campuran karakter sareng warisan anu khas. Ascott ogé bakal ngenalkeun tandatangan Ascott The Residence ogé brand anu na berkembang paling gancang, Citadines Aparthotel. Ascott The Residence nawiskeun tamu anu unik sareng pangalaman anu dipersonalisasi bari Citadines Aparthotel nawiskeun kalenturan sareng kepraktisan susun jasa kalayan jasa hotél ogé pangalaman anu dipangaruhan sacara lokal. Katilu padumukan servis diharepkeun dibuka dina tahapan ti 1Q 2023.

Dina upacara panandatanganan anu lumangsung antara Ascott sareng Sun Group, Mr Kevin Goh, Chief Executive Officer CLI pikeun Lodging nyarios: "Ngabentuk kolaborasi strategis sareng pamaén industri terkemuka tetep janten strategi pertumbuhan konci pikeun Ascott. Éta nyayogikeun kami aksés gancang kana pipa proyék kualitas pikeun numuwuhkeun portopolio global sareng penghasilan fee anu teras-terasan nalika aranjeunna muka sareng stabil. Ieu saluyu sareng strategi asset-light CLI. Kemitraan strategis Ascott sareng Sun Group pikeun ngatur pangwangunan padumukan anu paling ageung di Vietnam kalayan tilu mérek kami, nunjukkeun kapercayaan kana kaahlian global sareng reputasi brand Ascott. Proyék éta bakal janten paméran unggulan kamampuan silaturahmi Ascott. Babarengan, kami ngarepkeun ngenalkeun lantera arsitéktur anyar di Vietnam, narik tamu lokal sareng internasional pikeun mendakan bumi anu jauh ti bumi sareng urang. Mitra strategis kami ogé bakal muka jalan pikeun Ascott kolaborasi dina langkung seueur proyek panginepan sareng Sun Group kapayunna. "

Cik Nguyen Vu Quynh Anh, CEO, Sun Hospitality Group (SHG), mérek keramahan Sun Group, nyarios: "Sun Group sareng SHG gumbira pisan pikeun ngajantenkeun Ascott, salah sahiji perusahaan panginepan anu panglobana di dunya, pikeun ngahontal visi kami pikeun Tay Ho View Kompléks. Salaku panaratas industri padumukan jasa Asia Pasipik, reputasi sareng jaringan internasional Ascott pas pisan pikeun proyek kelas dunya urang. Kalayan Sun Group sareng pangalaman SHG dina seueur proyék kelas dunya Vietnam sapertos InterContinental Sun Peninsula Resort, JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay, Hotel de la Coupole - MGalog (Sa Pa), jst ogé pangalaman silaturahmi anu meunang penghargaan Ascott , kami yakin yén Tay Ho View Complex bakal janten tengara arsitéktur pangénggalna pikeun narik perhatian dulur. Tay Ho View Complex disetél pikeun ngartikeun standar silaturahmi di kota. Saterasna, proyék éta ogé bakal ngadeudeul kamekaran ékonomi Hanoi, narik bisnis sareng wisatawan luang ka kota bari ogé nyayogikeun kasempetan padamelan anu bermakna pikeun masarakat. ” 

Tetep sareng Ascott di Tay Ho View Complex, ikon arsitéktur pang anyarna Hanoi

Tay Ho View Complex perenahna di salah sahiji distrik paling ekslusif di Hanoi sareng tempatna di gigir Tasik Barat anu kawéntar. Salian ti trio Ascott ngeunaan padumukan anu dilayanan, pangwangunan terpadu ogé ngandung unsur komérsial sareng ritel. Tay Ho View Complex bakal dikurilingan ku seueur kadutaan, bisnis, réstoran sareng pilihan ritel. Éta ogé bakal aya di gigireun Gedong Opera anu bakal datang pikeun dibuka di hareup. Distrik bisnis pusat Hanoi di Hoan Kiem, My Dinh sareng Ba Dinh, ogé Bandara Internasional Noi Bai sadayana dina jarak 20-menit.

Ascott The Residence bakal nawiskeun 1,167 unit anu diwangun ku suite, studio, apartemen hiji-ka opat kamar sareng unit duplex, sedengkeun Citadines Apart'hotel bakal nawiskeun 710 unit anu diwangun ku studio, apartemen hiji-ka opat kamar sareng unit duplex. Kumpulan Crest bakal nawiskeun 28 unit éksklusif, diwangun ku apartemen duplex tilu sareng opat kamar. Fasilitas anu aya di tilu properti kalebet ruang santai warga, ruang baca, sareng gimnasium. Warga ogé bakal ngagaduhan aksés ka réstoran luhur ku koki anu dibéntangan ku Michelin atanapi anu kasohor di dunya anu nyandak tamu dina petualangan kuliner. Aya ogé klub sareng langit bar anu dumuk di luhur pangwangunan terpadu pikeun para tamu pikeun bersantai saatos sapoé kalayan inuman tandatangan bar.

Ayana Ascott di Vietnam

Ascott ngajantenkeun jalan anu munggaran ka Vietnam 27 taun ka pengker ku mukaan Somerset West Lake Hanoi. Ayeuna, Ascott mangrupikeun pemilik-operator panginepan internasional pangageungna di nagara éta. Kalayan ditambihan tina tilu padumukan anu diservis, portopolio Ascott di Vietnam ngagaduhan sakitar 9,200 unit panginepan di langkung 30 hartos di 12 kota sapertos Binh Duong, Cam Ranh, Danang, Hai Phong, Halong, Hanoi, Kota Ho Chi Minh, Hoi An, Lao Cai, Nha Trang, Sa Pa sareng Vung Tau. Dina Juni 2021, dana swasta Ascott, Ascott Serviced Residence Global Fund, nampi 364 unit Somerset Metropolitan West Hanoi anu dijadwalkeun dibuka dina 2024.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment