Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Yunani Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Gempa di Kreta | Gempa di Karpathos: Gempa dobel

Gempa anu kuat

Dua lini kuat diukur di Pulo Kreta sareng Karpathos di Laut Tengah.
Duanana pulau mangrupikeun tempat liburan anu anjeun pikaresep.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gempa anu kuat 6.3 nembé narajang Pulo Liburan Yunani di Kreta
  • 6.2 Earthqyake anu sanés diukur di Kapathos, hiji pulau tatangga pikeun Kreta
  • Gempa diukur 1.2 mil dep

Gempa lindu anu kuat diukur jam 12.24 siang dinten Senén dina waktos tuang siang di Laut Tengah.

Éta henteu acan terang naha gempa ieu ngarusak jalma nalika nuju siang anu sibuk, atanapi upami aya gedong anu musnah.

Gempa katilu ogé dilaporkeun sababaraha menit ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment