Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan Delta Air Lines ti Prague ka New York ngahanca

Penerbangan Delta Air Lines ti Prague ka New York ngahanca
Penerbangan Delta Air Lines ti Prague ka New York ngahanca
Ditulis ku Harry Johnson

Neruskeun hiber jarak jauh langsung di Bandara Prague diatur ku rélaxasi tindakan anti-wabah di dunya sareng aturan pikeun asupna tamu asing ka Républik Céko.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Neruskeun deui sambungan udara langsung sareng Amérika Serikat leres-leres penting tina sudut pandang pariwisata anu asup.
  • Turis anu dipercaya ti Amérika Serikat Amérika mangrupikeun palanggan pangunjung wisata di Praha sareng daérah sanés.
  • Pembaharuan salajengna penerbangan jarak jauh tetep diantara prioritas utama Bandara Prague.

Delta Air Galur, maskapai udara Amérika, badé neraskeun deui penerbangan langsungna ti Praha ka New York, Bandara JFK, mimiti 26 Méi 2022.

Sapanjang jadwal penerbangan usum panas, maskapai ngarencanakeun ngoperasikeun rute dugi ka tujuh kali saminggu nganggo pesawat Boeing 767-300.

"Resume penerbangan langsung ka New York, anu mangrupikeun salah sahiji rute jarak jauh anu paling pikaresepeun anu dioperasikeun Bandara Praha di 2019, mangrupikeun berita anu saé utamina pikeun panumpang Céko. Aranjeunna bakal tiasa nampi sambungan anu merenah sareng gancang ka basisir wétan Amérika Serikat saatos lirén dua taun. Sateuacan krisis ayeuna, langkung ti 70,000 panumpang hiber di antara Prague sareng New York unggal taun, anu ngagambarkeun poténsial anu kuat, tiasa ngadukung hubungan langsung sapanjang taun sareng Praha, "Jiří Pos, Pupuhu Déwan Direksi Bandara Prague , saurna, nambihan: "Peluncuran deui jalur éta, antara séjén, hasil tina negosiasi anu dilakukeun ku Bandara Praha wawakil dina Forum Pangembangan Rute Dunya, ayeuna nuju di Milan, Italia. "

"Kami resep balik deui ka pasar Céko kalayan penerbangan langsung, tiasa nawiskeun panumpang sambungan anu raoseun sareng gancang ti Prague ka New York sareng tujuan anu langkung jauh di buana Amérika," Guido Hackel, Air France, KLM sareng Delta Air Galur Manajer Nagara pikeun Austria, Républik Céko sareng Slowakia, nyatet.

"Neruskeun deui hubungan hawa langsung sareng Amérika Serikat leres-leres penting tina sudut pandang pariwisata anu asup. Ieu bakal ngamungkinkeun kami ngawangun kanaékan jumlah turis anu tetep tina AS, anu kami salaku tujuan, terasrasakeun sateuacan krisis COVID-19. Turis anu dipercaya ti Amérika Serikat Amérika mangrupikeun palanggan pangunjung wisata di Praha sareng daérah sanés. Tetep langkung lami sareng kunjungan ka tempat-tempat di luar ibukota anu khas pikeun turis Amérika, "Jan Herget, Diréktur Ngatur CzechTourism, mairan.

Panerapan hiber jarak jauh langsung di Bandara Praha diatur ku rélaxasi tina tindakan anti-wabah di dunya sareng aturan pikeun asupna tamu asing ka Républik Céko. Tina 15 penerbangan jarak jauh anu ditawarkeun ku Bandara Prague di 2019, ngan ukur rute ka Dubai sareng Doha anu ayeuna nuju dioperasikeun. Salila usum salju, piagam penerbangan hiber ka tujuan anu langkung aheng langkung jauh bakal ditambihan. Pembaharuan salajengna penerbangan jarak jauh tetep diantara prioritas utama Bandara Prague.

Wawakil Bandara Prague sareng CzechTourism ayeuna ngiringan Forum Pangembangan Rute Dunia 2021, anu mangrupikeun acara pangageungna di dunya dina jadwal pangembangan lalu lintas udara anu diayakeun taunan. Taun ayeuna, fokus utami nyaéta neraskeun deui patalimarga udara saatos krisis disababkeun ku panyebaran jinis coronavirus énggal kalayan tujuan pikeun ngahontal pangulangan panggancangna dina jumlah penerbangan 2019 anu ditawarkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment