24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Mauritius megatkeun News wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Airways Afrika Kidul: Penerbangan ti Johannesburg ka Mauritius ayeuna

Airways Afrika Kidul: Ngapung ti Johannesburg ka Mauritius ayeuna
Airways Afrika Kidul: Ngapung ti Johannesburg ka Mauritius ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

SAA ayeuna nuju ngadeukeutan sasih operasi kahijina kalayan penerbangan lokal ti Johannesburg ka Cape Town sareng régional ka Accra, Kinshasa, Harare sareng Lusaka. Jasa Maputo Daily dimimitian dina bulan Désémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

  • Mauritius ngagaduhan hubungan anu kuat sareng Afrika Kidul sareng duanana mangrupikeun tujuan wisata sareng tujuan bisnis anu populér.
  • Strategi rute SAA teras-terasan diawasi sareng dievaluasi saluyu sareng strategi nyalametkeun pasca bisnis ngeunaan kelestarian sareng kameunangan.
  • SAA resep janten neraskeun jasa ka Mauritius, anu tiheula parantos populér sareng nguntungkeun.

South Africa Airways (SAA) teras-terasan ngawangun jaringanna ku resép jasa ka Mauritius ti 21 Nopémber 2021. Penerbangan mimitina bakal beroperasi dua kali mingguan dina Rebo sareng Minggu, angkat Johannesburg OR Tambo Internasional (ORTIA) jam 09:45 enjing sareng penerbangan deui angkat ti Mauritius jam 04:35 pm.

Kidul Afrika Airways CEO samentawis Thomas Kgokolo nyarios, "Bagian tina strategi kamekaran kami pikeun ngaidentipikasi rute dimana aya paménta sareng anu tiasa nguntungkeun operator. Neruskeun jasa ka Mauritius cocog sareng dua kriteria éta. Salajengna, nagara éta ngagaduhan hubungan anu kuat sareng Afrika Kidul sareng duanana mangrupikeun tujuan wisata sareng tujuan bisnis. Kami yakin yén tiket angkat-angkatan bakal kuat, khususna nalika usum panas nuju caket. ”

SAA ayeuna nuju ngadeukeutan sasih operasi kahijina kalayan penerbangan lokal ti Johannesburg ka cape Town sareng daérah ka Accra, Kinshasa, Harare sareng Lusaka. Jasa Maputo Daily dimimitian dina bulan Désémber 2021.

Kgokolo nyatakeun yén strategi rute teras diawasi sareng dievaluasi saluyu sareng strategi nyalametkeun pascasarjana operator ngeunaan kelestarian sareng kauntungan.

"Ieu mangrupikeun prakték anu masuk akal anu diadopsi ku maskapai di dunya kusabab iklim operasi anu tangguh ku industri dina industri. Gumantung kana tujuan dugi ka ayeuna sareng dimana aya permintaan ka hareup, urang bakal nambihan sareng ngirangan rute."

Kgokolo nyarios SAA resep pisan pikeun neraskeun jasa ka Mauritius, anu tiheula parantos populér sareng nguntungkeun.

Waktu ngalayang ka sareng ti nagara sakitar opat jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment