24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

2022 peretasan perjalanan: Waktos pangsaéna pikeun buku penerbangan sareng hotél

2022 peretasan perjalanan: Pangsaéna kanggo mesen pesawat udara sareng hotél
2022 peretasan perjalanan: Pangsaéna kanggo mesen pesawat udara sareng hotél
Ditulis ku Harry Johnson

Kusabab henteu kaduga pakait sareng sésa-sésa pandemi, kalenturan bakal tetep janten prioritas pikeun wisatawan domestik sareng internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Poé idéal dina saminggu pikeun mésér hiber nyaéta Minggu, sanés Jumaah.
  • Sedengkeun tingkat akomodasi domestik turun di 2020, harga laun ningkat dina sataun katukang.
  • Nalika palaku perjalanan tetep ngarencanakeun perjalanan, industri nunjukkeun dinten anu pangsaéna pikeun nyéwa mobil dina dinten Kemis kanggo perjalanan domestik.

Laporan anyar anu ngungkabkeun peretasan perjalanan taun ayeuna, kalebet waktos pangsaéna kanggo buku tiket pesawat udara, nalika ngumbara sareng kiat-kiat anu sanés pikeun ngabantosan palancong ngarambat buku pakansi di 2022, dileupaskeun dinten ayeuna.

Saatos 18 bulan wisatawan internasional mimiti muncul deui, siap ngajajah dunya sareng pangalaman anu ngarobah kahirupan anu tiasa dibawa sakali deui. Numutkeun laporan, hiji tina opat wisatawan anu milarian tip tabungan sareng 45 persén nunjukkeun yén aranjeunna rela fleksibel sareng rencana perjalananna pikeun ngahémat artos.

Hacks pemesanan pesawat pikeun 2022

Dumasar kana data ti GANDEWA, harga tiket rata-rata (ATP) di awal 2021 masih langkung luhur tibatan taun-taun samemehna; kumaha oge, sumping April aya panurunan. ATP pikeun penerbangan internasional sareng domestik parantos teras ningkat tapi tetep rata-rata sakitar 25 persén langkung handap dibandingkeun sareng 2019.

Jandéla Pesenan optimal

Harga hiber domestik biasana mimiti naék 35 dinten sateuacan angkat, sedengkeun harga pikeun penerbangan internasional mimitian ningkat 28 dinten sateuacan. Tempat anu saé pikeun buku penerbangan domestik antara 28 - 49 dinten sateuacanna, sedengkeun penerbangan internasional kedah dipesen tilu dugi ka opat bulan sateuacana pikeun harga panghandapna.

Dinten anu saé dina saminggu pikeun dipesen

Poé idéal pikeun mesen hiber nyaéta dinten Minggu, sanés Jumaah. Pikeun penerbangan domestik ieu tiasa ngahémat wisatawan sakitar 15 persén sareng pikeun penerbangan internasional tabunganna ampir 10 persén.

Dinten anu saé dina saminggu kanggo ngumbara

  • Poé idéal pikeun ngamimitian perjalanan domestik nyaéta Jumaah sanés Senén, dimana para pelancong tiasa ngahémat sakitar 25 persén.
  • Pikeun penerbangan internasional, mimitian perjalanan dina dinten Sabtu, sanés dina dinten Salasa kanggo ngirit ampir 10 persén.

Bulan pangumbaraan anu pangsaéna

Wisatawan anu ngarencanakeun perjalanan 2022 ogé tiasa muka konci tabungan ageung ku janten fleksibel sareng milih bulan anu pas pikeun perjalanan:

Bulan idéal pikeun mangkat nyaéta Januari lawan Désémber. Pikeun penerbangan domestik ieu tiasa ngahémat wisatawan sakitar 15 persén sareng ampir 30 persén pikeun keberangkatan internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment