Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising kuliner kabudayaan raramean Industri silaturahmi Warta Méwah Warta Méksiko Muter musik wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Disney Cruise Line: Pelayaran Bahama, Karibia sareng Mexico balik deui

Disney Cruise Line: Pelayaran Bahama, Karibia sareng Mexico balik deui
Disney Cruise Line: Pelayaran Bahama, Karibia sareng Mexico balik deui
Ditulis ku Harry Johnson

Asép Sunandar Sunarya dina itineraries anu dicium ku matahari ka tujuan tropis anu dipikaresep bakal balayar ti sisi basisir ti Florida, New Orleans, Texas sareng California.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rupa-rupa rancana perjalanan Disney Cruise Line bakal nyetél basisir ka basisir ti palabuhan bumi AS.
  • Berangkat ti Port Canaveral, Disney Wish bakal balayar ka 2023 sareng perjalanan tilu sareng opat wengi ka Nassau, Bahamas sareng Castaway Cay.
  • Disney Magic bakal balayar ti Galveston, Texas, dina sababaraha rancana perjalanan opat, lima, genep sareng tujuh wengi ka Bahama sareng Karibia Kulon. 

Dina mimiti 2023, Jalur Cruise Disney bakal balik deui ka tujuan tropis luhur di Bahama - kalebet pulau swasta Disney, Castaway Cay - ogé Karibia sareng Riviera Méksiko, tamu anu pikaresepeun sadaya umur ku pakansi hiji-hiji di hiji laut.

Rupa-rupa rancana perjalanan anu mempesona bakal ngahijikeun basisir ka basisir ti palabuhan bumi AS kalebet Miami sareng Port Canaveral, Florida; New Orleans; Galveston, Texas; jeung San Diego.

Jalur Cruise Disney ngumumkeun rangkéan keberangkatan ti Nagara Sunshine di awal 2023, nganjang ka tujuan tropis sapanjang bumi Bahama jeung Karibia. Dua kapal bakal balayar ti Port Canaveral caket Orlando, Florida, sareng kapal anu katilu bakal angkat ti Rajana. Unggal pelayaran ti Florida kalebet kunjungan ka oasis pulau swasta Disney, Castaway Cay.

Berangkat ti Port Canaveral, Disney Wish bakal balayar ka 2023 sareng perjalanan tilu sareng opat wengi ka Nassau, Bahama sareng Castaway Cay. 

Ogé ti Port Canaveral, Disney Fantasy bakal ngamimitian taun kalayan balayar tujuh wengi ka sababaraha tujuan favorit di Wétan sareng Karibia Kulon. Tambih Deui, hiji balayar dalapan wengi anu unik kalebet dua dinten di Bermuda anu saé, dimana para tamu tiasa berjemur di pantai pasir pink anu murni di pulau éta, resep olahraga cai anu ngagumbirakeun atanapi ngajajah pulau-pulau anu aya di jero taneuh Gua Crystal.

Ti Miami, Impian Disney bakal ngamimitian sababaraha pelayaran opat sareng lima wengi ka lokal kalebet Grand Cayman, Nassau, Castaway Cay sareng Cozumel, Mexico. Komo deui kenikmatan pulau swasta di dek kalayan hiji pelayaran khusus lima wengi anu kalebet dua titik di Castaway Cay.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment