24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Hak Asasi manusa wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Airlines Kulon Kidul: Kami bakal nolak larangan Texas ngeunaan mandat vaksin

CEO Kulon: Urang bakal nolak larangan Texas ngeunaan mandat vaksin
CEO Kulon: Urang bakal nolak larangan Texas ngeunaan mandat vaksin
Ditulis ku Harry Johnson

Gary Kelly: "Kami ngadesek sadaya karyawan urang pikeun divaksinasi. Upami aranjeunna henteu tiasa, urang ngadesek aranjeunna milari akomodasi, naha ku alesan médis atanapi agama. "

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Amanat vaksinasi Southwest Airlines COVID-19 ngagaduhan sambungan "nol" pikeun pembatalan hiber sabtu minggu.
  • Tujuan tina mandat vaksin Southwest Airlines nyaéta pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kaamanan, sanés pikeun jalma-jalma anu kaleungitan padamelan.
  • Southwest Airlines dumasarkeun di Dallas, Texas sareng tiasa nyanghareupan réspon tangguh pikeun nolak paréntah éksékutip nagara.

CEO Southwest Airlines Gary Kelly, dinten ayeuna, sumpah bakal nolak larangan Texas ngeunaan mandat vaksin COVID-19.

Paréntah éksékutip anyar Gubernur Texas Greg Abbott ngalarang perusahaan swasta peryogi vaksinasi COVID-19 pikeun padamel.

Salila wawancara Salasa, Kelly keukeuh yén éta Kulon Airlines Amanat vaksinasi COVID-19 ngagaduhan hubungan "nol" kana rébuan pembatalan hiber dina akhir minggu sareng gugatan union ngalawan perusahaan, sareng maskapai éta "henteu ngagaduhan masalah" sareng karyawan na.

"Kami ngadesek sadaya karyawan urang pikeun divaksinasi. Upami aranjeunna henteu tiasa, urang ngadesek aranjeunna milari akomodasi, naha ku alesan médis atanapi agama, tapi tujuanana kuring jelas yén teu aya anu kaleungitan padamelan, "saur Kelly, ngajelaskeun yén tujuan mandat vaksin Southwest Airlines nyaéta "Pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kaamanan, sanés pikeun jalma-jalma kaleungitan padamelan."

"Leres, kami gaduh sababaraha pandangan anu kuat kana topik éta, tapi sanés anu janten masalah Kulon Airlines di akhir minggu, ”sambungna, dina acuan pembatalan sareng panundaan hiber. Sabalikna, CEO anu sigana dua kali kana nyalahkeun staf hawa-lalu lintas-kontrol sareng cuaca di Florida, sareng samar-samar disebut "absén" salaku salah sahiji masalah anu aranjeunna pantau.

Kelly ogé nyarios dina dinten Salasa yén anjeunna parantos "henteu pernah mihak kana korporasi maksa" mandat vaksin, tapi nyatakeun "paréntah éksékutip ti Présidén Biden mandat yén sadaya pagawé féderal" sareng "sadayana kontraktor féderal" - anu, saur anjeunna, "nutupan sadaya maskapai utama ”- kedah ngalaksanakeun vaksinasi wajib dugi ka 8 Désémber.

Ku sumpah bakal neraskeun mandat vaksinna, Nanging, Southwest Airlines sigana bakal nolak paréntah éksékutip anu dikaluarkeun ku Gubernur Texas Greg Abbott dinten Senén anu ngalarang perusahaan swasta meryogikeun vaksinasi COVID-19 pikeun padamel.

Kulon Airlines dumasarkeun di Dallas, Texas, janten tiasa nyanghareupan tangguh tangguh pikeun nolak paréntah éksékutip nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment