Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Étiopia wartos News Breaking Nigeria jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Airlines Étiopia: Ngapung ka Enugu, Nigeria ayeuna

Airlines Étiopia: Ngapung ka Enugu, Nigeria ayeuna
Airlines Étiopia: Ngapung ka Enugu, Nigeria ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Panumpang ti opat gerbang Étiopia Airlines di Nigeria - Lagos, Abuja, Kano sareng Enugu - ayeuna gaduh kasempetan kanggo ngapung ka langkung ti 130 tujuan global Étiopia di lima buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ethiopian Airlines neraskeun jasa panumpang anu dijadwalkeun mingguan ka Enugu, Nigeria ti 9 Oktober 2021.
  • Panumpang ti Enugu ngagaduhan sambungan hiber langsung ka seueur tujuan di panjuru dunya.
  • Nigeria parantos sareng teras janten salah sahiji tujuan penting Étiopia di Afrika Kulon.

Grup Ethiopian Airlines, maskapai pan-Afrika panggedéna, parantos neraskeun jasa panumpang mingguan ka Enugu, Nigeria ti 09 Oktober 2021. Penerbangan dioperasikeun dinten Rebo, Jumaah sareng Saptu. Étiopia mangrupikeun salah sahiji operator pangkolotna anu ngalayang ka Nigeria sareng parantos ngalayanan nagara ti saprak 1960, nguatkeun hubungan perdagangan, budaya sareng pariwisata antara Nigeria sareng sakumna dunya.

Panumpang ti Enugu ngagaduhan sambungan hiber langsung ka seueur tujuan di Afrika, Wétan Tengah, Asia, Amérika Kidul sareng Éropa kalayan lega Ethiopian Airlines jaringan sareng armada modéren.

Mr. Tewolde GebreMariam, Grup CEO Ethiopian Airlines saur "Nigeria sok
parantos sareng janten salah sahiji tujuan penting urang di Afrika Kulon. Kami teras-terasan ningkatkeun produk sareng jasa pikeun nyayogikeun ekspektasi palanggan sareng neraskeun jasa ka Enugu mangrupikeun konci pikeun ngahontal palanggan di sababaraha bagéan Nigeria. Kami ngahaturkeun nuhun ka masarakat sareng pamaréntah Nigeria pikeun pangrojongna anu teras-terasan dina ngamimitian deui jasa kami ka Enugu. "

Panumpang ti opat gerbang urang di Nigeria - Lagos, Abuja, Kano sareng Enugu - ayeuna gaduh kasempetan kanggo ngapung ka langkung ti 130 tujuan global Étiopia di lima buana. Étiopia janten maskapai internasional pangpayunna anu ngapung ka Enugu nalika ngamimitian hiber dina taun 2013. Jasa ka Enugu ditunda salami dua taun sabab bandara na nuju direnovasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment