24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos resorts teknologi piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Resor pantai® Hoyong Ngajantenkeun Buyut anjeun Bentang TikTok Salajengna

Pantai Resorts ngaluncurkeun program GrandEscapes énggal anu dirancang khusus pikeun liburan nini-nini saatos waktos dipisahkeun.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Beaches® Resorts, perusahaan Resort ramah-kulawarga mewah sadaya-inklusif, ngumumkeun undian anyar maranéhna pikeun ngabantosan ngadamel "granfluencer" ageung salajengna dina TikTok.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Resort kulawarga ieu masihan liburan impian sareng tutorial "Granfluencer" dina TikTok sareng ngarayakeun tawaran perjalanan GrandEscapes anu énggal.
  2. Pantai Resorts hoyong nyiptakeun pikaresepeun pikeun nini sareng incu aranjeunna online, sareng ngahijikeun deui kulawarga nambahan sacara pribadi.
  3. Pantai GrandEscapes dirancang khusus pikeun liburan nini-nini di surga saatos waktos anu jauh.

Hiji nini-nini anu untung bakal kéngingkeun tutorial TikTok tina salah sahiji granfluencers paling populér di platform, @urangfilipinograndma, dimana aranjeunna bakal diajar naon anu diperyogikeun pikeun ngadamel TikTok janten viral sareng dina 'Kanggo Anjeun Halaman' salami perjalanan ka Resor Pantai. 

Ayeuna dugi ka 11 Nopémber 2021, anggota kulawarga tiasa ngirim pidéo TikTok ti nini-nini pikeun kasempetan meunang tutorial TikTok sareng liburan impian lima wengi iraha waé Basisir Resort di Kapuloan Turks & Caicos or Jamaica. Pikeun nuliskeun GrandEscapes Pantai sweepstakes, panyipta kedah nuturkeun sareng méré tag @BobotohID dina TikTok sareng kalebet hashtag #BeachesGrandEscapes dina pidéo pidéo nini-nini, nari atanapi ngahyang dina tren pangénggalna. 

Henteu ngan ukur Pantai Resorts hoyong nyiptakeun pikaseurieun pikeun nini sareng buyutna online, tapi ngahijikeun deui kulawarga nambahan sacara pribadi aya di luhur daptar. Salaku tambahan kasempetan meunang liburan impian ku TikTok, perusahaan resor ngenalkeun Pantai GrandEscapes, dirancang khusus pikeun liburan nini-nini di surga saatos waktosna jauh. A GrandEscape Pantai idéal iraha waé dina sataun, tapi pikeun waktos anu terbatas, aya insentif khusus kanggo reservasi lima wengi atanapi langkung, dilakukeun ayeuna dugi ka 9 Januari 2022, pikeun perjalanan Jatuh 2022. Reservasi dina waktos éta bakal nampi khusus " Dijieun pikeun kenangan ”pamotretan kulawarga sareng pilihan Sarapan Sesame Street Karakter gratis pikeun set anu langkung ngora, jalur beureum® Spa manikur pikeun duaan, atanapi "Kitty Katt" Catamaran Cruise pikeun dua anu sadayana kulawarga tiasa ngiringan terasrasakeun.

"Di Pantai, waktos kulawarga sadayana. Kami sadar taun hésé éta, utamina pikeun seueur nini-nini anu anyar-ayeuna henteu sering ningali incu anakna atanapi, dina sababaraha kasus, henteu pisan. Kami hoyong kulawarga nyayogikeun waktos anu sono, sareng latar anu langkung saé pikeun ngalaksanakeun éta tibatan Karibia anu saé, "saur Joel Ryan, Diréktur Téma Hiburan di Pantai Resorts. "Misi kami pikeun kulawarga pikeun nyiptakeun kenangan anu langgeng babarengan, sareng kusabab Resort kami ngagaduhan hal pikeun sadayana, GrandEscapes kami mangrupikeun cara anu pasti pikeun nempatkeun Grand deui di Buyut."

Pantai mangrupikeun tujuan pakansi anu pamungkas pikeun nini sareng nini-nini pikeun terus ngariung, ngahijikeun senang-senang sareng kebersamaan dina unggal péngkolan, pikeun sagala umur. Barudak tiasa ngaraosan pantai sareng Waterpark Pulo Pirates beurang, sareng buka Xbox® Aula atanapi arcade 'arcade anu pikaresepeun wengi-wengi. Barudak anu bungsu bahkan tiasa ngiringan kagiatan sareng karesepna wijen Street®karakter sareng resep hiburan siang sareng wengi sareng rerencangan buluan na. Kegiatan pilihan anu sanésna kalebet program scuba murangkalih sareng Scuba Divers terlatih sareng klub golf junior pelajaran swasta sareng klinik. Dewasa sagala umur tiasa ngaraosan seueur réstoran sareng bar unik, olahraga darat sareng cai, Red Lane® Spa sareng seueur deui, ngadamel pikeun hiji-hiji-hiji-jenis, perjalanan sadaya-kaasup idéal pikeun unggal anggota kulawarga.

Pikeun asup ka GrandEscapes Sweepstakes, kunjungi pantai.com/beachesgrandescapessweepstakes. Pikeun mesen kunjungan insentif pakansi GrandEscapes pantai.com. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan liburan méwah Kalebet® di Pantai, didatangan pantai.com.  

Resor pantai®:

Kalayan tilu lokasi anu spektakuler di Kapuloan Turks & Caicos sareng Jamaika, sareng lokasi kaopat anu datang ka St. Pantai Resorts nyayogikeun langkung seueur kualitas tibatan perusahaan resor sanés anu aya di planét kalayan waterpark anu ngageleger, XBOX® Play Lounge, Camp Kids eksklusif, nightclubs rumaja, Certified Nannies, service Butler, Red Lane® Spas, Aqua Center kalayan ahli sertifikasi PADI® sareng palatihan. , sareng Wi-Fi gratis. Salaku sponsor bangga tina Sesame Street, Pantai Resorts ogé nawiskeun Caribbean Adventures sareng Sesame Street®, dimana murangkalih tiasa nyéépkeun liburan sareng réréncangan favoritna ti geng Sesame Street kalayan kagiatan sadidinten sareng acara pentas mingguan. Pantai Resorts mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun rapat kulawarga ti reuni sareng ulang taun khusus dugi ka program kawinan tujuan signature, Pantai Customizable Weddings. Pantai Resorts ngajamin sémah katengtreman haté ti datangna dugi ka angkat sareng Protokol Platinum Kabersihan Bébas, upaya kaséhatan sareng kaamanan perusahaan ditingkatkeun pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia. Pantai Resorts mangrupikeun bagian tina Sendal Resorts Internasional milik kulawarga (SRI), diadegkeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Luxury Included® Sandals Resorts, sareng mangrupikeun perusahaan resor anu kalebet di Karibia. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Resor Pantai, didatangan pantai.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment