24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Cruising

Disney Cruise Line tujuan anyar dina 2023

Siaran pérs

Dina awal taun 2023, Disney Cruise Line bakal balik deui ka tujuan tropis luhur di Bahama - kalebet pulau swasta Disney, Castaway Cay - ogé Karibia sareng Riviera Méksiko, tamu anu pikaresepeun sadaya umur ku liburan hiji-hiji-hiji laut. Rupa-rupa rancana perjalanan anu mempesona bakal ngeset balayar basisir ti basisir AS kalebet Miami sareng Port Canaveral, Florida; New Orleans; Galveston, Texas; jeung San Diego.

Disney Cruise Line bakal nyiptakeun langkung pikaresepeun dina panonpoe sapertos anu teu acan kantos sateuacanna sareng susunan miang ti Sunshine State di awal 2023, nganjang ka tujuan tropis sapanjang Bahama sareng Karibia. Dua kapal bakal balayar ti Port Canaveral caket Orlando, Florida, sareng kapal anu katilu bakal angkat ti Rajana. Unggal pelayaran ti Florida kalebet kunjungan ka oasis pulau swasta Disney, Castaway Cay.

Berangkat ti Port Canaveral, Disney Wish bakal balayar ka 2023 sareng perjalanan tilu sareng opat wengi ka Nassau, Bahamas sareng Castaway Cay. Kapal pesiar dina kapal Disney anu pang anyarna ngagabungkeun hiburan sareng carita anyar anu mempesona, kalayan jasa anu teu aya tandingan sareng momen magis anu dipikacinta ku tamu nalika balayar sareng Disney.

Ogé ti Port Canaveral, Disney Fantasy bakal ngamimitian taun kalayan balayar tujuh wengi ka sababaraha tujuan favorit di Wétan sareng Karibia Kulon. Tambih Deui, hiji balayar dalapan wengi anu unik kalebet dua dinten di Bermuda anu saé, dimana para tamu tiasa berjemur di pantai pasir pink anu murni di pulau éta, resep olahraga cai anu ngagumbirakeun atanapi ngajajah pulau-pulau anu aya di jero taneuh Gua Crystal.

Ti Miami, Impian Disney bakal ngamimitian sababaraha pelayaran opat sareng lima wengi ka lokal kalebet Grand Cayman, Nassau, Castaway Cay sareng Cozumel, Mexico. Komo deui kenikmatan pulau swasta di dek kalayan hiji pelayaran khusus lima wengi anu kalebet dua titik di Castaway Cay.

Dina sadaya kepergian Florida, tamu tiasa resep dina perjalanan anu nyayogikeun naon-naon pikeun unggal anggota kulawarga, ngahijikeun petualangan sareng rélaxasi tujuan tropis, gampang sareng nyenangkeun pelayaran laut, sareng hiburan kelas dunya sareng jasa Disney pakansi.

Kabur Tropis ti Texas sareng New Orleans

Dina Januari sareng Fébruari, Disney Magic bakal balayar ti Galveston, Texas, dina sababaraha rancana perjalanan opat, lima, genep sareng tujuh wengi ka Bahama sareng Karibia Kulon. Palabuhan tropis panggero pikeun pelayaran ieu kalebet Grand Cayman ogé Cozumel sareng Progreso, Mexico.

Dina Pébruari sareng Maret, Disney Magic "turun ka handap" pikeun kahiji kalina nalika usum debut di New Orleans. Berangkat ti jantung The Big Easy, sapanjang Walungan Mississippi anu perkasa, pelayaran anu opat, lima sareng genep wengi badé sumping ka tujuan tropis Grand Cayman sareng Cozumel.

Sateuacan atanapi saatos pelayaran Disney, sémah tiasa udagan ka Kota Crescent pikeun ngaraosan rasa anu béda-béda tina asakan New Orleans anu kawéntar, ngagumbirakeun dina mélodi amis musik jazz anu kawéntar ku dunya sareng mikawanoh pemandangan sareng sora anu ngilhamkeun pilem animasi anu dipikacinta " Putri sareng Bangkong. ”

Sadayana mimiti taun 2023 pelayaran Disney Magic kalebet dua atanapi tilu dinten di laut pikeun ngaraosan hiburan, hiburan, rélaxasi sareng kenangan dina kapal.

Baja Peninsula Getaways ti San Diego

Disney Wonder bakal balik deui ka Basisir Kulon, balayar ti San Diego di bulan April sareng Mei. Pelayaran ka Baja, Méksiko sareng Riviera Méksiko bakal ngangkut tamu ka basisir cerah anu dipinuhan ku budaya anu hirup, pantai pasir anu ngagurilap, petualangan luar anu aktif sareng kagiatan cai anu pikaresepeun.

Balayar ti San Diego bakal dugi ti tilu dugi ka tujuh wengi. Sababaraha pelayaran ka semenanjung Baja bakal nelepon ka kota basisir ensenada anu menawan, dipikaterang ku cai biru pirus na rupa bumi pagunungan anu kasar. Seueur departures bakal kalebet nganjang ka Cabo San Lucas, tujuan favorit kalayan formasi batuan dramatis sareng pantai pasir bodas.

Perjalanan tujuh wengi bakal balayar ka Mazatlan, "Mutiara Pasifik," dipinuhan ku kaajaiban alam anu endah, budaya anu mekar sareng sajarah anu warna-warni, sareng ka Puerto Vallarta, pelarian tepi laut anu éndah ayana di sapanjang kurva Teluk Banderas sareng wawatesan ku gunung Sierra Madre anu ngajentul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment