Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Drone Anyar tiasa angkat 200 kg sareng ngapung 40 km

Siaran pérs

Drone angkat beurat listrik Volocopter VoloDrone ngalaksanakeun hiber umum kahijina dinten ayeuna di ITS World Congress 2021. Babarengan sareng pamimpin logistik internasional DB Schenker, Volocopter, pelopor mobilitas udara kota (UAM), nunjukkeun integrasi VoloDrone sacara lancar kana ranté pasokan logistik sareng kargo tungtung-to-tungtung démo transportasi. Mitra nunjukkeun kamajuan pentingna babarengan babarengan saprak DB Schenker janten investor strategis Volocopter di awal 2020.

VoloDrones dilengkepan pikeun ngangkut muatan dugi ka 200 kg. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun rupa-rupa operasi tugas beurat sareng terus terang ogé lumayan tiis.

Jauh-jauh

VoloDrones badé kajauhan. Kalayan kisaran dugi ka 40 kilométer, aranjeunna tiasa beroperasi dina radius ageung tina titik landasanana. Digabungkeun sareng muatan anu luar biasa ieu ngabuka kamungkinan anu hébat.

Listrik sapinuhna

Sapertos taksi udara VoloCity urang, VoloDrone ngoperasikeun 100% listrik sareng ngapung gratis tina émisi. Beresih sareng sepi - éta mangrupikeun cara transportasi anu sampurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment