Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan raramean Berita Pantun Industri silaturahmi rapat musik wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

Top 10 kota musik langsung di dunya

Top 10 kota musik langsung di dunya
Top 10 kota musik langsung di dunya
Ditulis ku Harry Johnson

London ngagaduhan jumlah paling luhur konser anu bakal datang (5,088) sareng nomer dua tempat musik anu pang luhurna (207). Langkung ti 2,500 seniman utama nyauran bumi kota, kalebet seniman legendaris sapertos Elton John, Ratu, David Bowie sareng Adele.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ahli industri perjalanan sareng musik parantos nganalisis kota-kota musik anu paling seueur pikeun rengking kota-kota anu pang saéna pikeun musik langsung.
  • Chicago, Amérika Serikat, mangrupikeun kota anu pangsaéna pikeun festival musik utama, sareng 22 tempatna di kota unggal taun.
  • Sajauh kota anu nyayogikeun konsér pop anu pangpentingna nyaéta Las Vegas, Amérika Serikat, kalayan 26.6% ti sadayana pertunjukan di kota ragrag dina jinisna.

Nalika dunya mimiti kabuka deui sareng para penggemar hoyong pisan ningali musisi karesepna, para ahli industri perjalanan sareng musik parantos nganalisis kota-kota global anu paling musikal pikeun ngungkabkeun kota-kota anu pangsaéna pikeun musik langsung. 

Wisatawan ngora ngarencanakeun perjalanan pakansi sareng milarian inpormasi atanapi pesen hotél dina laptop, Konsép Wisata

Pikeun ngalaksanakeun panilitian, kota-kota dibéré skor normal tina 10 pikeun tiap faktor, kalebet jumlah tempat musik per kota, konser anu bakal datang, festival musik utama sareng jumlah seniman ti unggal kota.

Kota global pangsaéna pikeun musik live di 2021

pangkatKota, Nagara populasiJumlah tempat musikKonser anu bakal datangFestival musik utamaArtis & band ti kotaSkor musik langsung / 10
1London, Karajaan Inggris 8,961,9892075,08882,5077.85
2New York City, Amérika Sarikat 8,804,1901883,26723,0116.60
3Los Angeles, Amérika Sarikat 3,898,7472403,00332,2576.54
4Chicago, Amérika Sarikat 2,746,388951,992221,7326.16
5San Francisco, Amérika Sarikat873,965951,91547923.58
6Toronto, Kanada 2,731,57159615146313.52
7Paris, Perancis2,175,601543,10527713.48
8Atlanta, Amérika Sarikat498,715921,40565313.32
9Austin, Amérika Sarikat 961,85511599833842.95
10Berlin, Jérman3,664,088462,25434682.89

Nyandak makuta pikeun kota anu pangsaéna pikeun musik langsung nyaéta London, Inggris

London ngagaduhan jumlah konser anu langkung ageung (5,088) sareng tempat musik kadua anu paling luhur (207). Langkung ti 2,500 seniman utama nyauran bumi kota, kalebet seniman legendaris sapertos Elton John, Ratu, David Bowie sareng Adele. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment