Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hong Kong Ngarobih Warta Walanda Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

IATA ngajalankeun sertifikasi batré lithium énggal

IATA ngajalankeun sertifikasi batré lithium énggal
IATA ngajalankeun sertifikasi batré lithium énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Pusat kaunggulan pikeun Validator Independen (CEIV) Batré Litium diluncurkeun ku IATA pikeun ningkatkeun pananganan anu aman sareng ngangkut batré litium ngalangkungan ranté pasokan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Batré litium mangrupikeun sumber kakuatan kritis pikeun seueur barang konsumén anu urang sadayana percanten.
  • Penting pisan yén aki-aki litium tiasa dikirimkeun sacara aman ku hawa boh ku produk bérés atanapi salaku komponén pikeun ranté suplai global.
  • CEVA Logistics mangrupikeun sertifikasi CEIV Lithium Battery Batre anu munggaran pikeun operasina di Bandara Internasional Hong Kong sareng di Bandara Schiphol Amsterdam.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) parantos ngaluncurkeun sertifikasi industri énggal- Pusat kaunggulan pikeun Validator Independen (CEIV) Batré Litium - pikeun ningkatkeun pananganan aman sareng ngangkut batré litium ngalangkungan ranté pasokan. 

"Batré litium mangrupikeun sumber kakuatan kritis pikeun seueur barang konsumén anu urang sadayana percanten. Sareng penting pisan urang tiasa ngintunkeunana kalayan aman ku hawa boh ku produk bérés atanapi salaku komponén dina ranté suplai global. Kusabab kitu urang ngembangkeun sertifikasi Baterai Baterai CEIV. Éta masihan pangirim sareng maskapai jaminan yén perusahaan logistik anu disahkeun beroperasi kana standar kaamanan sareng kaamanan anu pangluhurna nalika ngirim batré litium, "saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral sareng CEO.

Pangiriman batré litium (nyalira atanapi kalayan produk anu parantos réngsé) kedah saluyu sareng standar kaamanan global anu mantep pikeun kumaha cara ngadamelna, diuji, dipak, ditandaan, dilabélan, sareng didokuméntasikeun. Sarat ieu mangrupikeun unsur konci Peraturan Pangiriman Batré Iium Litium (LBSR) sareng Peraturan Barang Berbahaya IATA (DGR) anu ngahijikeun input pangaturan sareng operasional ti industri sareng ahli pamaréntah. 

CEVA Logistics mangrupikeun sertifikasi Batre Baterai Liteum CEIV anu munggaran kanggo operasina di Bandara Internasional Hong Kong sarta di Bandara Amsterdam Schiphol, saatos waktos anu langkung saé tina piloting. 

"Kami ngabagjakeun CEVA dina janten perusahaan logistik munggaran anu kéngingkeun sertifikasi Baterai Baterai Lithium. Ti pawang kargo, perusahaan penanganan darat, panerus angkutan barang sareng perusahaan pelayaran, langkung seueur pamangku kapentingan sapanjang ranté nilai anu ilubiung dina Batre Léstium CEIV, beuki kuat sareng langkung épéktip pikeun industri. Pamustunganana, urang sadayana hoyong ningali jaringan jalur dagang CEIV Litium Batré kalayan pamilon anu disertakeun asal, tujuan sareng dina titik transit, "saur Walsh. 

"Palanggan otomotif, Podomoro sareng téknologi kami ngahargaan kamampuan urang pikeun nganteurkeun solusi logistik responsif sacara mulus teu paduli tujuanana atanapi jinis kargo, sapertos aki lithium-ion. Pangalaman kami dina ngangkut rupa-rupa batré ngajantenkeun kami pasangan idéal sareng IATA dina ngiringan sertifikasi CEIV énggal. IATA tetep mayunan jalan dina nyayogikeun standar, peraturan sareng pedoman pikeun ningkatkeun kualitas sareng kaamanan sacara umum dina industri transportasi udara. Sertifikasi anyar ieu masihan palanggan langkung kayakinan kana kamampuan urang pikeun ngamankeun batré litium-ion na aman, "Peter Penseel, COO angkutan udara pikeun CEVA Logistics.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment